Pe masura ce anii trec, provocindu-ne nemilos cu sirul lor neintrerupt de surprize, incercari, evenimente, deziluzii, sperante si stres, ne intoarcem tot mai des la zicala pe care o repetam chicotind in anii copilariei si adolescentei: “pauzele lungi si dese, cheia marilor succese”.  Inca o dovada ca marile adevaruri ale vietii le aflam din gura copiilor, nu?  Astazi toate tarile civilizate din lume se intrec in a intelege importanta vacantelor si a momentelor de destindere saptaminale pentru a avea o forta de munca eficienta, capabila, inovativa si productiva.

 

Intre cele mai simple si accesibile forme de relaxare se afla “hoinareala la cumparaturi” si “mersul la bai”, modern numite “Shopping” si “Spa”. Am spus “accesibile” gandind “la indemana”, intrucat - din pacate - nici una din aceste placeri nevinovate si relaxante nu mai este foarte usor accesibila financiar in timpurile dificile in care traim. Si totusi ...   Intre lux si necesitate, o data ce am agreat ca Shopping-ul si o evadare de cateva zile la Spa sunt o necesitate moderna, un contrapunct adecvat si un raspuns sanatos la presiunea si rutina cotidiene, putem gasi solutii tangibile si oferte rezonabile pentru orice sezon. 

 

Compania de turism Perfect Tour propune sejururi Spa pentru orice buget si durata de vacanta: de la cateva zile de tratament balnear la Ocna Sibiului, la Proestetica Sana Bali Spa din Cornu (la 80km de Bucuresti) sau la Europa Spa in Eforie Nord, pana la doua sau trei saptamani de concediu absolut, petrecut in statiuni exotice care asigura tratamente de intinerire, wellness, pierdere in greutate sau tratamente medicale.  Aproape – in Ungaria, Italia sau Portugalia, sau mai departe – in Cambodgia, Republica Dominicana, India, Iordania, Thailanda, Maldive, Cuba sau Emiratele Arabe Unite, sunt destinatii minunate pentru o vacanta de adevarata “relaxare la bai”.

 

Cat despre Shopping – posibilitatile sunt nelimitate si extrem de variate. Prin Perfect Tour poti alege o mini-vacanta de cumparaturi dupa gustul si carnetul tau de cecuri. Cu cazarea asigurata extrem de avantajos in hoteluri de 3* si 4*, esti liber sa hoinaresti la cumparaturi dupa voia inimii: pe Via Montenapoleone (Milano) sau Via dei Condotti (Roma); pe Avenue Montaigne (Paris) sau Bond Street (Londra); pe Fifth Avenue (New York) sau Rodeo Drive (Beverly Hills, Los Angeles); pe Calle Serrano (Madrid), Parizska Boulevard (Praga) sau Mariahilferstrasse (Viena).  Si daca  timpul si bugetul iti permit, poti sa te pierzi in Stroget (Copenhaga) – una dintre minunile urbane ale lumii, cea mai lunga zona pietonala de shopping din Europa, sau sa te aventurezi in Districtul Ginza din Tokyo – de o diversitate a ofertei in vecinatatea magiei.  Si cum se zice ca “nu destinatia este importanta, ci drumul catre ea”, chiar si o plimbare doar intr-unul din aceste locuri din lume, cu un shopping discret si precis orientat, poate fi o relaxare suficienta, o uitare placuta a confruntarilor cotidiene, o reincarcare de baterii binemeritata, inedita si amuzanta.   Spor la cumparaturi!

 

Pentru romanii din SUA rezervarile se pot face direct la divizia Perfect Tour – USA.

 

Date de contact:

 

Daniela Ionescu

General Manager

Cell:  (818) 726-5151

www.perfect-tour.com

24/7:  (818) 907-9800 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Magda Pescariu | 14 August 2012