DESCOPERA EUROPA DE EST  -  ALEGE O VACANTA IN TOUR-DE-FORCE

PRIN ROMANIA SI UNGARIA 

 

Credem intotdeauna ca stim mult prea bine bine ceea ce ne este aproape si oarecum familiar. De fiecare data cand visam la vacanta, visam la ceva necunoscut si misterios, ne imaginam purtati catre destinatii straine si nebatatorite, atrasi de mirajul noutatii si al aventurii. Cu toate acestea, cine isi propune sa cunoasca mai bine “familiarul” si sa redescopere - cu suflet curios si cercetator - farmecul locurilor “de acasa” este rasplatit intotdeauna cu o vacanta plina de incantare si cu amintiri de neuitat.

 

Compania de Turism Perfect Tour organizeaza pentru toamna acestui an un Tur de 14 zile prin Romania si Ungaria, intr-o oferta speciala de pret valabila pina la sfarsitul lunii august.

 

Itinerariul incepe chiar “din pragul casei”, cu o masa traditionala la “Caru’ cu Bere” si o plimbare pitoreasca prin Centrul Istoric al Bucurestiului. Astfel pregatiti, turistii BLOCKEDesc in plina aventura de cunoastere si explorare, in care viziteaza Drobeta Turnu Severin, Orsova, Hunedoara, Brasov si Poiana Brasov, Viscri, Bran, Sibiu, Sighisoara, Alba Iulia, Arad si Budapesta; fac doua scurte croaziere pe Dunare (in zona Orsova, in Romania, si in Ungaria - cu un popas pe Insula Margareta) si o excursie la Lacul Balaton.

 

Turul deschide participantilor portile pentru o mai buna cunoastere si intelegere a istoriei Romaniei si Ungariei si include nenumarate surprize. Dezvaluim aici doar o surpriza de itinerariu: ziua de Halloween va fi petrecuta la Castelul Bran si in imprejurimi, intr-o desfasurare de festivitati noir si aventuri demne de Dracula si emisarii sai. Cu atat mai mult va fi de povestit din aceasta memorabila excursie-unicat!

 

Pentru romanii din SUA rezervarile se pot face direct la divizia Perfect Tour – USA.

 

Date de contact:

 

Daniela Ionescu

General Manager

Cell:  (818) 726-5151

www.perfect-tour.com

24/7:  (818) 907-9800 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.