Institutii

FINANȚARE DE PROIECTE DVS.

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Căutați un gata pentru recuperarea proiectului sau a activității dvs., pentru toate nevoile dvs. de pregătire, aici este adresa potrivită. Cu acest mesaj, vrem să vă facem o propunere pentru bani gata. Oferim, de asemenea, pe termen scurt, mediu și lung, de la 5.000 € la 9.000.000 €, cu o perioadă aleasă de dumneavoastră. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii. Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Ce este WayPoint?

WayPoint Tutoring Studio este un centru nou ce ofera cursuri specializate de limba engleza in Chicago.

Cine suntem noi?

Suntem patru profesori americani cu experienta vasta in predarea limbii engleze, ce ofera lectii interactive si personalizate pe nevoile si obiectivele fiecaruia la preturi competitive. Noi credem ca limba engleza reprezinta calea catre implinirea viselor tale si de aceea vrem sa venim in ajutorul tau pentru a incepe aceasta calatorie catre- fluenta!

Mai multe despre noi:

Cu cei 50 de ani de experienta acumulata impreuna, oferim metode unice si personalizate de invatare care sa te ajute in atingerea obiectivelor pe plan personal si profesional. Filosofia noastra centrata pe student pune accentul pe invatarea limbii engleze in contextul situatiilor din viata de zi cu zi. Pentru a afla mai multe despre noi click here.

Ce asteptari sa ai de la WayPoint?

-lectii specializate in grupuri mici sau individuale;

- program flexibil;

- volum de lucru mulat pe necesitatile si obiectivele tale;

- scrisoare de recomandare de la instructor in urma finalizarii cursurilor pregatitoare.

La WayPoint:

-iti ve imbunatati abilitatile in limba engleza printr-o abordare integrata de invatare;

-vei deveni membru al unei comunitati diverse si in continua crestere;

-vei capata incredere in situatiile de socializare de zi cu zi;

- te poti dezvolta pe plan profesional ceea ce implica si maximizarea castigului salarial.

Gradinita de tip familial, 2017 - 2018, in Des Plaines, IL

- copiii ingrijiti vor fi extrem de putini, locuri foarte limitate.

- copii intre 6 luni si 4 ani.

- coditiile sunt bune, in siguranta, liniste, ideale pentru dezvoltare.

- prioritatiile trebuie sa fie: atentia personala, afectiune pt fiecare, si libertate catre manifestarea curiozitatii si a imaginatiei.

- zilnic: activitate fizica monitorizata, timp monitorizat afara in mediu natural si cu siguranta, citire, jocuri pt dezvoltare, expunere la limbi straine (romana, rusa, germana)

contact:

Tatiana Iacob:

773-997-0275

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

oferta de împrumut între persoana fizică

 

Buna ziua, 

Am un capital care va fi folosit pentru a oferi finanțare pe termen scurt și pe termen lung . Cu un capital variind de la 5000 € la 12 000 000 € la toate grave, cinstiți și de bună etici doresc de acest fiancement puteți rambursa la 1 la 48 de ani maxim, în funcție de suma. Acesta este de până la tine pentru a vedea pentru plățile lunare. M-a contactat prin e-mail :  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Vous avez besoin d'argent ???

Vous voulez faire un prêt d'argent ???

Ne vous inquiétez pas, s'il vous plaît contacter l'e-mail suivante: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.