Perfect Tour a lansat recent o oferta de calatorie atractiva si interesanta, destinata tuturor celor care doresc o vacanta deosebita, in care placerea si relaxarea sa fie dublate de cunoastere si descoperire:  Pelerinajele Religioase.

 

Considerate candva doar lungi si modeste calatorii spre locurile legate de nasterea, viata si crucificarea lui Isus sau catre locurile asociate cu apostolii, sfintii si martirii Crestinatatii, pelerinajele religioase s-au transformat profund cu timpul si istoria, devenind – in zilele noastre – adevarate parcursuri de transformare sufleteasca, voiaje in cautarea de semnificatii morale si spirituale care sa inlesneasca omului modern o mai buna intelegerea a lumii in care traim.

 

Pachetele oferite de Perfect Tour sunt pentru Pelerinaje Religioase in Israel (9 nopti) sau in Israel si Iordania (12 nopti), cu itinerarii care cuprind cele mai importante locatii cu semnificatie istorica si biblica. Grupurile de pelerini sunt insotite de ghizi de specialitate, intregul voiaj desfasurindu-se in cele mai bune conditii de pregatire si siguranta.

 

Tel Aviv, Akka, Tiberias, Ierusalim, Petra si Amman sunt orasele de popas pe traseu, unde cazarea este in hoteluri de 4* si unde calatorul modern poate beneficia si de “tratatiile de vacanta” traditionale: shopping si spa.

 

Pentru romanii din Statele Unite, rezervarile se pot face direct la divizia Perfect Tour – USA.

 

Date de contact:

 

Daniela Ionescu

General Manager

Cell:  (818) 726-5151

www.perfect-tour.com

24/7:  (818) 907-9800 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.