Pacific Perfect Tour VA INVITA LA O VACANTA DE NEUITAT IN ROMANIA (SI NU NUMAI)

 

April 08, 2012 - Perfect Tour Servicii -

 

 

Cu Sfintele Sarbatori de Paste in plina pregatire si desfasurare, cine se mai gandeste acum la vacanta de vara?  Toata lumea este cu gindul la drob si la friptura de miel, la ouale inrosite si la cozonac, nu? Si totusi ... Pentru toti cei care au in plan o vacanta in Romania curind, Pacific Perfect Tour are o propunere inedita si (speram) foarte atragatoare! 

 

Daca intentionati sa petreceti citeva saptamini in Romania la vara, si ati dori ca in aceste 2-3 saptamini sa “fugiti” pentru o mini-vacanta undeva aproape, unde sa va tratati prietenii sau familia cu citeva zile de neuitat, compania noastra va sta la dispozitie cu sugestii interesante si extrem de avantajoase.  Destinatii de vis in Grecia, Spania, Italia, Cipru, Turcia, Bulgaria pot face parte din programul Dvs. de vacanta 2012!

 

Nu uitati, de asemenea, ca oferim bilete de avion din Statele Unite nu numai catre Bucuresti, dar si catre Cluj, Sibiu, Timisoara, Chisinau, precum si spre orice alt aeroport al lumii!

 

Sunati-ne pentru rezervari!  Va stam la dispozitie 24/7 si va garantam o experienta de calatorie fara griji, o vacanta de neuitat!

 

OUR TRAVEL AGENT ~ YOUR TRAVEL ANGEL

 

Date de contact:

 

Daniela Ionescu

General Manager

Cell:  (818) 726-5151

www.perfect-tour.com

 

 

Pacific Perfect Tour

15233 Ventura Boulevard, Suite 1217
Sherman Oaks, Californ
ia 91403

24/7:  (818) 907-9800 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 


Statistici

Users
10641
Articles
21324
Articles View Hits
20254382