An dupa an cadourile de Craciun sunt tot mai greu de ales. Cum ai putea sa-I mai surprinzi pe cei dragi cu ceva original, care sa ii impresioneze si sa le ramana ca o amintire draga pentru tot restul vietii?

Avem noi o idee!
Ofera-le o vizita memorabilia chiar la Mos Craciun acasa, in Laponia!

23 Decembrie 2013
La sosirea in tara lui Mos Craciun sunteti asteptati de reprezentantul local care va asigura transferul pana in statiunea Levi (aproximativ 30 de minute). La sosire primiti imbracaminte termoizolanta, potrivita pentru aceasta destinatie: combinezon, cizme si manusi. Dupa formalitatile de cazare va invitam sa luati cina in restaurantul hotelului.
Mese incluse: Cina

24 Decembrie 2013
Mic dejun. Astazi veti pleca intr-o excursie de aproximativ doua ore, in care ii veti intalni pe Mos Craciun si sotia sa la casuta din padure.
Autocarul va va duce pana la marginea padurii de unde veti merge pe jos aproximativ 50 metri pana la coliba lui Mos Craciun. Acolo el va va astepta, impreuna cu sotia sa si cu 2 spiridusi pentru a va povesti despre viata si munca lor, apoi Mosul le va explica tuturor cum sa decoreze pomul de Craciun. Doamna Craciun ii va invata pe copii sa prepare casute din turta dulce si apoi vor canta si dansa impreuna.
Dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru ski, activitati individuale sau participarea la excursiile optionale.
Seara sunteti invitati la Cina Festiva de Ajun, unde Mos Craciun va asculta toate dorintele si va inmana darurile.
Mese incluse: Mic dejun, Cina Festiva de Ajun

25 Decembrie 2013
Mic dejun. Aveti aceasta zi la dispozitie pentru ski, activitati individuale sau participarea la excursiile optionale.
Mese incluse: Mic dejun

26 Decembrie 2013
Mic dejun. Aveti aceasta zi la dispozitie pentru ski, activitati individuale sau participarea la excursiile optionale.
Mese incluse: Mic dejun

27 Decembrie 2013
Mic dejun. Astazi veti pleca intr-o excursie de aproximativ cinci ore in Satul lui Mos Craciun. Acesta impreuna cu biroul lui sunt situate la cercul Polar. In sat se poate vizita Biroul Postal, unde puteti comanda o scrisoare "originala" de la Mos Craciun.
Puteti cumpara cele mai frumoase cadouri de la Fabrica de Surprize a renului Rudolf. Arcadele comerciale ale satului sunt pline de suveniruri cu specific finlandez, incepand de la decoratiuni de Craciun, jucarii si alte produse artizanale, pana la produse de imbracaminte si incaltaminte.
Dupa amiaza veti fi transferati la aeroport unde va imbarcati pentru zborul catre casa.
Mese incluse: Mic dejun, Pranz

 

Pentru mai multe detalii click aici.