Cine nu tanjeste dupa un concediu odihnitor, in care sa uite de grijile cotidiene timp de doua saptamani, poate chiar o luna? Probabil ii putem numara pe degete pe cei care raspund negativ. Vestea buna este ca va puteti bucura de zilele de vara petrecand minivacante (sau weekend-uri prelungite) ori de cate ori aveti ocazia. Micile escapade din peisajul citadin vor fi suficiente pentru a va ajuta sa creati filmul unei vacante, chiar daca este format din mai multe episoade J.

Spre exemplu, trei nopti petrecute in Republica Dominicana vor fi o binecuvantare pentru intreaga familie, mai ales atunci cand copiii sub 12 ani au GRATUITATE iar tariful include regim all inclusive. Deci, singura ta grija va fi impachetatul bagajelor!

Pentru un weekend cu maxim de distractie, recomandam bineinteles, Jamaica! Peisajele atragatoare si atmosfera relaxata te vor ajuta sa petreci cel putin patru zile care ti se vor parea o saptamana. Daca alegi sa stai cinci nopti, vei primi chiar si o reducere de 100$! Credem ca este mult mai profitabil sa stai mai mult si sa platesti mai putin!

Iti este mai la-ndemana sa petreci un weekend in Mexic? Bineinteles, avem solutii si pentru aceasta destinatie. Hotelul Canto Del Sol Plaza 3* te asteapta cu regim all inclusive si cu bauturi si cocktailuri la discretie.

In conditii similare de super-oferte (ce includ all-inclusive, gratuitati pentru copii si bonusuri semnificative) puteti calatori si in Puerto Rico si Hawaii.

 

Nu uita! Consultantii Perfect Tour iti stau in permanenta la dispozitie la numarul de telefon + 1 818 907 9800 sau la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pentru a te ajuta cu aranjamentele pentru cazare si mai ales pentru a-ti gasi cele mai ieftine bilete de avion, indiferent de statul din care doresti sa incepi calatoria!