Dragii nostri prieteni,

Agentia de turism Perfect Tour va sta la dispozitie si in acest an pentru a va oferi cele mai bune servicii pentru calatoriile si vacantele dumneavoastra! Nu uitati ca suntem disponibili 24/7 la numarul de telefon + 1 818 907 9800 sau pe e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Va propunem un top al celor mai atractive destinatii pentru 2013 insa nu uitati ca ne puteti contacta pentru orice alta destinatie pe care doriti sa o vizitati. Consultantii nostri va ofera cele mai bune sfaturi de calatorie si raspund cu promptitudine si profesionalism cerintelor dumneavoastra legate de raportul calitate/pret al vacantei pe care o doriti.

10. GRECIA
Creta este cea mai sudica insula greceasca la Marea Egee si constituie una dintre provinciile Greciei. La randul ei, provincia Creta cuprinde urmatoarele 4 Prefecturi: Cania, Heraklion, Lasithi si Rethimno.

9. REPUBLICA DOMINICANA
Republica Dominicana este o destinatie excelenta pentru golf si pescuit, pentru plimbarile cu barca de-a lungul coastei, un alt unghi din care puteti admira exotismul acestui paradis. Sarmul si spiritul acestei tari stau in trecutul gastronomic, muzical, artistic si national.

8. GERMANIA
In cadrul celui mai mare proiect arhitectural din Europa de dupa cel de-al doilea razboi mondial, Berlinul a renascut si a devenit una dintre cele mai atragatoare destinatii din Europa. Acum este preferata atat pentru semnificatia culturala cat si pentru vibranta viata de noapte.

Top-ul complet al destinatiilor pentru 2013 este disponibil aici - il puteti consulta pe site-ul agentiei noastre din Los Angeles, pentru a facilita comunicarea cu agentul dumneavoastra de turism.