FINAL DE AN IN RAFINAMENT SI RASFAT LA BORDUL VASELOR DE CROAZIERA

 

By Magda Pescariu | 2 September 2012

 

 

Nu cred ca exista vacanta mai atragatoare pentru citadinul stresat, inabusit de caldura si coplesit de orele indelungi petrecute in fata calculatorului de atatea si atatea luni, ca o croaziera la bordul unui vas de lux, care-si asuma intreaga responsibilitate a distractiei tale de vacanta si te rasfata cu generozitate si ingeniozitate, in lumina blanda a soarelui de toamna tarzie.  Ce alt final de an poate fi mai tentant? Sunt gata, unde ma pot imbarca?

 

Raspunsul cel mai prompt il da compania de turism Perfect Tour, care ofera pentru lunile septembrie si octombrie doua croaziere pe Mediterana, si pentru luna decembrie o croaziera spre Martinica, toate trei extrem de atragatoare si de accesibile.

 

Croaziera cu vasul Ruby Princess incepe cu imbarcarea in Barcelona (Spania) si continua cu un itinerariu de 12 zile care te poarta prin Monte Carlo; Florenta, Livorno, Roma, Civitavecchia si Napoli (Italia); Mykonos (Grecia); Istanbul si Kusadasi (Turcia); Atena (Grecia) si Venetia (Italia).  Costul calatoriei incepe de la $1590/persoana.

 

Varianta cu plecare pe 20 octombrie este la bordul vasului de croaziera Norwegian Jade, cu imbarcarea la Civitavecchia (Italia) si parcurge urmatorul traseu interesant printre castele, catedrale, insule pline de romantism si orase de coasta mediteraneene, sofisticate si incarcate de istorie: Alanya (Turcia), Limassol (Cipru), Haifa si Ashdod (Israel), Port Said si Alexandria (Egipt). Cu o durata de 11 nopti, calatoria costa de la $830/persoana.

 

Croaziera catre Martinica, la bordul vasului MSC Lirica, pleaca din Genova (Italia) in 30 noiembrie, parcurgand un traseu cosmopolit si ispititor prin Marsilia (Franta), Barcelona (Spania), Funchal (Portugalia), Bridgetown (Barbados), Castries (St. Lucia), Basseterre, St. Kitts & Nevis, Saint George (Grenada), ajungand in Fort de France (Martinica) in 15 decembrie.  Perfect Tour ofera preturi extraordinar de avantajoase pentru aceasta croaziera de 15 nopti, cu variante de zbor cele mai ieftine.   

Pentru romanii din SUA atat de norocosi incat sa beneficieze de 20 de zile de vacanta la inceputul lunii decembrie :   va rugam sa sunati pentru variantele de zbor cele mai avantajoase pt Dvs. direct la divizia Perfect Tour USA.  Cetatenii romani (cu pasaport romanesc valabil) nu au nevoie de vize pentru aceasta croaziera.

 

E limpede ca in popasurile pe tarm nu te poti plictisi – atractiile turistice si obiectivele de vizitat sunt nenumarate si deosebit de interesante. Ce este minunat de stiut, este ca nu te plictisesti absoulut deloc nici la bordul navelor de croaziera, unde posibilitatile de distractie si relaxare abunda zi si noapte: restaurante elegante si cluburi de noapte, grand casino, centru de sanatate, piscine, jacuzzi si Spa. 

 

Date de contact Perfect Tour USA :

 

Daniela Ionescu

General Manager

Cell:  (818) 726-5151

www.perfect-tour.com

24/7:  (818) 907-9800 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                           


SECTII DE VOTARESecția de Votare # 773
Consulatul General al României la Chicago
737 N. Michigan Ave., Suite 2300, Chicago, IL 60611
(intrarea pe Chicago Ave.)


Secția de Votare # 774
Holy Nativity Romanian Orthodox Church
5825 N. Mozart Street, Chicago, IL 60659


Secția de Votare # 775
Chicago World Travel
3938 W. Irving Park Rd., Chicago, IL 60618


Secția de Votare # 776
Logos Christian Academy
7280 N. Caldwell Ave., Niles, IL 60714


Secția de Votare # 777
Gold Coast Logistics
946 N. Edgewood Ave., Wood Dale, IL 60191

Events: Coming Up