MUNCESTE   AICI,  INVESTESTE IN  ROMANIA

 AmeRom Invest Corporation  este o societate nou infiintata, specializata in acordarea de servicii financiare , cetatenilor romani cu domiciliul in strainatate.

Compania noastra lucreaza in parteneriat cu mai multe banci din tara ,si prin dovada unui income constant si sigur in SUA, va  ofera posibilitatea de a obtine un credit in Romania.Destinatia creditului poate fi :cumparare, construire, modernizare, refinantare,etc.

Finantarea poate fi in moneda Euro sau USD , perioada de creditare de pana la 30 de ani.Dobanda fixa in primul an, la Euro, iar in al doilea an indexabila, in functie de indicele de referinta, la 3 luni. Iar pentru creditele in USD  dobanda indexabila, in functie de indicele monetar de referinta. Exista posibilitatea de a rambursa creditul in avans, integral sau partial.

Se accepta imputernicirea unei persone, care sa indeplineasca, in numele dumneavoastra ,toate formalitatile necesare, pe toata perioada de acordare  si de derulare a creditului.

 

AmeRom Invest Corporation

305 W Applegate Ct.

Round Lake, IL 60073                                                 

Cell: 224-489-7583, Fax: 847-740-2585 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.