Cabinetul nostru de avocatura ofera o punte de legatura intre clientii nostri din diaspora si persoanele fizice si juridice din Romania, cu precadere din judetele Bucuresti, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Brasov, Targoviste, Buzau.

Pentru romanii din diaspora oferim consultatii juridice online, sfaturi juridice, redactare acte, actiuni, contracte, reprezentare si asistenta juridica in fata instantelor si in fata institutilor din Romania. De asemenea va putem reprezenta in fata oricarei persoane fizice sau juridice din tara. Domenile noastre de activitate cuprind sferele dreptului civil, penal, dreptul familiei, drept comercial.

Tipuri de litigii: actiuni in pretentii - despagubiri de feluri variate; actiuni cu obligatia de a face, actiuni referitoare la succesiuni, mosteniri, testamente, partaje, divort, actiuni referitoare la pensia alimentara, custodie minori, executari silite, contestatii, plangeri, plangeri penale, rezilieri contracte, recuperari creante,probleme referitoare la cetatenie, infiintari PFA, infiintari societati comerciale, modificare obiect activitate, modificare act constitutiv, dizolvare societate...etc

Pentru orice problema juridica va rugam sa ne contactati la 0040723537992 sau sa ne expuneti situatia dvs pe adresa de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

avocat Myra Vasilescu Cimpean