- Biroul nostru va poate ajuta in mod profesional, rapid, contra unor costuri rezonabile sa va intocmiti dosarul de acordare a cetateniei romane, redactind declaratiile si cererile necesare, efectuind  traducerea actelor, acolo unde este cazul, legalizind si obtinind apostila.

- Deasemenea, prin internediul unui mandatar va poate obtine cazierul romanesc.

- In cazul in care pasaportul sau buletinul de identitate a expirat, va legalizam procuri de reinoire a cestor acte in Republica Moldova.

Consultaii gratuite la tel: 630-863-6915  sau     Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Procedura de dobindire/redobindire a cetateniei romane de catre cetatenii Republicii Moldova a fost accelerata incepind cu anul 2009, termenul de solutionare a dosarelor fiiind de aproximativ 6 -7 luni.

Astfel de dosare se pot depune personal sau prin mandatar ( in cazuri speciale) la Ambasada din Romania sau Chisinau, iar in cazul persoanele care au domiciliul sau reşedinţa în străinătate, acestea pot depune cererea de redobândire sau de acordare la misiunile diplomatice ori oficiile consulare ale României (Consulatul din Chicago, spre exemplu).