Publicitate Gratuita

Orice anunt sau reclama la www.romanilachicago.org este gratuita. Oricine poate sa isi creeze un utilizator/parola si sa adauge un anunt, preferabil in limba romana. Costurile website-ului www.romanilachicago.org sunt suportate din pretul bannerelor (imagini/grafice) publicate in zonele de mare vizibilitate (header, coloana din stanga si footer).

As vrea sa adaug bannerul meu pe website-ul romanilachicago, ce trebuie sa fac?


Daca aveti un  banner, tot ce trebuie sa faceti este sa mi-l trimiteti prin email (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Daca nu aveti un  banner, va pot recomanda persoane care fac bannere si va pot raspunde la orice fel de intrebari (de asemenea prin email).

Website trafic
Informatiile despre traficul www.romanilachicago.org se gasesc la:
    http://stat3.trafic.ro/stat/romanilachicagoo/, sau
    http://www.romanilachicago.org/webstat


Tip si dimensiuni bannere
Bannerele trebuie sa fie de tip GIF (animat sau nu), dimensiunile standard 150x150 sau 468x60 (apasa aici pentru a vedea pozitiile bannerelor)

GRATUIT: Daca doriti sa faceti reclama unui business relevant pentru romanii din Chicago, in mod promotional, va putem oferi cateva luni gratuit. Zeci de business-uri si evenimente au profitat de aceasta oferta. (Din cauza numarului mare de cereri, ne vedem siliti sa refuzam anumite bannere care, in opinia noastra, nu sunt suficient de utile/reprezentative pentru comunitatea de romani din Chicago. Ne rezervam dreptul sa de-publicam in orice moment bannerele gratuite.)

Pozitiile headline se pot negocia individual pentru fiecare pagina de reclame. Apasa aici pentru a vedea pozitiile bannerelor

Disclaimer

Administratorii website-ului is rezerva dreptul de a refuza bannerele care prin natura lor NU servesc interesele comunitatii romane din Chicago sau care nu corespund cerintelor de estetica si/sau dimensiuni ale website-ului www.romanilachicago.org

Statistici

Users
12694
Articles
23125
Articles View Hits
24020598