Dragi compatrioti,

Caut un sfat sau o opinie avizata si competenta de la un alt roman cu experienta si cunostinte despre o situatie similara cu a mea.

Am venit recent din Ro cu forme legale, acolo am practicat pentru 10 ani profesia de avocat de afaceri la o mare regie autonoma si am experienta castigarii de procese internationale in valoare de sute de mii de dolari.

Din pacate, studiile si experienta nu imi sunt integral recunoscute in US, de aceea solicit parerea cuiva care a trecut printro-o experienta similara sau stie o situatie asemanatoare cu a mea, pentru ca doresc un sfat in privinta unei priofesii onorabile pe care pot s-o practic in US fara a renunta la o vasta experienta si la demnitatea mea profesionala acumulata cu greu, timp de mai bine de 10 ani.. Mentionez ca vorbesc fluent engleza si franceza. Am varsta de 33 ani.

Multumesc anticipat celor care au bunavointa sa-mi dea un sfat constructiv pe care sa-l pot pune in aplicare, sau macar o idée, orice este binevenit.

Sunt de altfel, constrans de factorul timp sa iau o decizie de a incepe sa lucrez cat mai curand aici, sunt o persoana  active si orice sugestie va fii profound apreciata.

Adresa mea de email este: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cu multumiri.