Image

Zilele Zalaului la Chicago, editia a VI-a, 9 August 2009


PICNICUL VA AVEA LOC PE GOLF CU DES PLAINES, VEZI HARTA MAI JOS


Ce este: Un picnic organizat de zalauani pentru toti romanii din Chicago. Nu conteaza de unde esti, suna-ti prietenii si veniti la picnic, fara obligatii, fara pretentii

Ce se intampla: picnic, gratare, campionat de fotbal (vezi mai jos), campionat de volei, muzica, concurs de bogracz (un fel de tocanita ungureasca) si ... mai vedem (pentru tricouri ude nu am gasit amatoare :)). Vezi poze din anii trecutiAceasta adresa este protejata impotriva robotilor spam, Javascript trebuie sa fie functional pentru a o vedea (daca ai poze, trimite-mi-le pe mail la mlehene (at) yahoo.com)

Cine vine
: 2-300 de romani, cu chef de distractie

Cand: Duminica, 9 august 2009, (9AM - 9PM)

Unde: Vezi harta mai jos (Des Plaines River Road cu Euclid Ave, cam 10-12 mile nord vest de Chicago)

Directii: vezi harta putin mai jos

Alcool: numai cat puteti duce (asigurati-va ca aveti sofer); este interzis sa tineti la vedere orice fel de container de sticla (doar can-uri de aluminiu, sticle si pahare de plastic)

Parcare: 80 de locuri rezervate (veniti din timp)

Organizator: Mihai Lehene (intrebari, sugestii, oferte de ajutor: 773.289.8696)

Cost: GRATIS - Costul permisului si trofeele oferite de George Salajean (George Salajean Agency, Life, Auto and Health Insurance)

Sponsor Zilele Zalaului la Chicago

Reguli: fiecare isi aduce mititeii si berea, gratarul (eventual), si chef de chef. Va fi cald si vom juca fotbal si volei. In poiana se gasesc o constructie cu acoperis (shelter) si vreo 20 de mese, pe care oricine le poate folosi (regula este primul venit, primul servit).

Parcare: Sunt multe locuri de parcare gratuite disponibile, dar incercati sa veniti cat mai devreme si cat mai multi cu o masina, pentru a evita aglomeratia


Interzis:
Nu aveti voie sa beti din nici un fel de containere din sticla, aduceti doze de suc/bere si pahare din plastic. Nu aveti voie sa beti alcool la mai putin de 15m de parcare.

Campionat de volei si campionat de fotbal: anul trecut au fost 8 echipe de volei cam tot atatea echipe de fotbal. Pentru inscrieri sunati-l pe pe George la 773-807-3594. Nu uitati sa va aduceti cate 2 tricouri (culori diferite) - toata echipa. Nu veniti toti in rosu :)

Campionat Zilele Zalaului la Chicago Campionat Zilele Zalaului la Chicago

Tricouri: Fa click aici sa cumperi tricouri si abtzibilde (bumper stickers) de "zalauan vero-vero"


Directii: Intrati pe 294N, iesiti vest la Dempster(isi schimba numele in Miner chiar la vest de 294), mergeti foarte putin pana la Des Plaines/River Rd pe care faceti dreapta (N), si imediat dupa calea ferata (inainte de Golf) intrati in padure pe alee


Vezi HARTA pe GOOGLE: Zilele Zalaului la Chicago 2009