Anul constructiei, 1993.
Casa se afla intr-o stare foarte buna. Are demisol, parter, etaj si anexa.
Demisolul detine doua garaje spatiose prevazute cu deschidere electrica, plus beci cu faianta si gresie.
Parterul are un living luminos si spatios (45 mp), o bucatarie (20 mp), un hol si o baie.
Etajul este alcatuit din 3 dormitoare (26, 20 si 16 mp), o baie (14 mp cu bideu, jacuzzi ) si un hol.
Usi din lemn de nuc, termopane peste tot, inclusiv anexa, incalzire cu centrala proprie pe lemne si electrica, 2 balcoane, anexa bucatarie de vara si terasa.
Exterior placat cu marmura si la baza granit. Poartile de la intrare sunt prevazute cu deschidere electrica, cu telecomanda.
Terenul aferent casei este de 1250mp.

Zona Dornelor aduce turisti iubitori de natura si de sporturi de iarna, casa se afla la 15 minute de mers pe jos de Partia Veverita, 10 minute Partia Parc si 5 minute de mers pana la Partia Telescaun (amenajata cu telescaun).

Orasul este si o renumita statiune balneara, clinica de tratament aflandu-se la o distanta de 10 minute de mers pe jos, renumitul Parc Vatra Dornei fiind la aceeasi distanta.

Vatra-Dornei este la o distanta de 37 de km. de Pasul Tihuta, unde se poate vizita Castelul Dracula, puteti face o plimbare cu sania cu caii, admira peisajele montane din jur sau puteti practica sporturi de iarna pe o partie amenajata si dotata cu teleschiu. De asemenea, tot acolo, puteti face shopping din buticurile pline de obiecte artizanale-traditionale.
Casa are pozitie ideala pentru turisti, pretul este negociabil, sunati/trimiteti mesaj sau email cu incredere.

Nr tel: 215 490 5815, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Număr niveluri imobil: 3
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Încălzire pe lemne si electric
Canalizare
Apă
Curent
Subsol
Demisol