OFERTA SPECIALA NUMAI PT ACEST WEEKEND: LAST PRICE 230K! REDUCERE 30K DIN PRETUL ORIGINAL!

Ofer spre vinzare 2 condos de 1,500SF fiecare, 7 camere, 3 dormitoare o baie, living, dinning room, porch enclosed in zona Western/North ave. Apartamente foarte mari, cu utilitati separate, de vinzare asa cum sunt(As Is), la 50K sub pretul pietii! Ai sansa sa il cumperi si sa il remodelezi dupa placul tau, iar daca esti priceput poti avea un condo de 300-315k pt numai 275k! Toata ariile comune, scari interioare, porch, acoperis, tuckpointing si trotuare au fost refacute iar tu iti poti aranja apartamentul cum vrei, iar cu banii de la closing( exista optiunea de Cash Back) ti-l poti pune la punct imediat! Alegi sa locuiesti acolo, o zona foarte cautata acum, restaurante si viata de noapte din Bucktown(Millwauke/Damen/North), sau il poti vinde si face un profit imediat!

Pretul apartamentelor este de 260k negociabil, prefer sa negociez direct cu cumparatorul, in acest caz putem mentine pretul la minim. Agentii sunt bineveniti, voi plati comisionul lor, dar pretul va fi putin mai mare pt acoperirea cheltuielilor.

In acelasi bloc mai este disponibil un duplex de aproximativ 2,500 sf( etajul1 cu parterul), 2 apartamente diferite cu 2 PIN-uri diferite(amindoua legale), pe care le poti vinde separat daca vrei. Aleg sa le vind impreuna din cauza taxelor pe proprietate.

Apartamentele sunt libere, usor de aratat. Va rog sa ma contactati la 773 330 2342, Catalin. Va pot ajuta in tot procesul cumpararii, finantare, legal, etc.