Dragi Vizitatori

Din pacate mai exista printre noi persoane de nationalitate Romana care i-si rotunjesc veniturile tot pe seama Romanilor. O sa spuneti ca tot noi suntem vinovati. Dar pe undeva avem o scuza, de multe ori ajungem la disperare si incercam totul pentru a ne rezolva problema. Noi ajungem cumva in USA iar Familia ramane in Romania (sotie si copii) bataia de joc a Autoritatilor si a celora lipsiti de scrupule. Unul din aceste cazuri este si al meu. Printr-o "cunostinta" am dat de Doamna Profesoara SMARANDA (CAZAN) LIVESCU din Georgia. Aceasta la vremea respectiva avea o Sociaetate "NON PROFIT" cu care aducea grupuri folclorice din ROMANIA in USA. Bine inteles contra unor sume de bani. Doamna Profesoara trimitea un formular I-129 (formular de grup in valoare de $ 100-110) la INS si incasa pentru fiecare persoana de 40-50 de ori mai mult. Mentionez ca nu te puteai lipi de Grup pana nu i-i dadeai Doamnei 60-70 % in avans. Pe langa asta mai aveai de "cotizat" si la "oamenii" Domniei Sale din Romania. Bine inteles ca la inceput au fost aduse cateva "grupuri" (toti au ramas in USA) iar dupa aia "T E A P A". Daca ai incercat sa-ti recuperezi banii imediat a izbucnit "SCANDALUL SI AMENINTARILE" din partea Doamnei Profesoare SMARANDA LIVESCU. Imediat spunea ca anunta INS-ul, FBI-ul si POLITIA, pentru hartuire. Cei mai "SLABI" au cedat si inca cedeaza in fata amenintarilor. Traim cu totii in America si cunoastem ca aceasta Tara are o Legislatie foarte bine pusa la punct si cu Legiuitori corecti. Din acest motiv sunt complect contra rezolvarii acestor probleme prin alte cai de cat cele legale. Doamna Profesoara Smaranda Livescu ulterior a dizolvat aceasta Societate "Non Profit" pe nume "ATENEUM", in ideea de a se pierde urma la tot ce a facut. Eu am dovezi cu care i-am trimis bani si copii dupa I-129, mai am si alte dovezi (copii scrise) despre alte grupuri care au venit in America pri aceasta Stimabila Doamna Smaranda Cazan Livescu. Am discutat toata aceasta problema cu un Avocat Federal si m-a informat ca acest "CAZ" este "CAZ FEDERAL" si nu se prescrie. Tot o data m-a informat ca toate persoanele care i-au dat bani, au prestat munci sau alte foloase (catre ea si familia ei) vor fi doar martori intr-un proces Federal. Din aceste motive, eu fac un apel la toate persoanele care au avut de suferit sau chiar mai sufera de pe urma acestei Doamne Smaranda Livescu,, de a ma contacta si a face front comun in fata inselaciunilor si excrocheriilor de ori si ce fel.

Eu pot fi contactat la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Va multumesc la toti cei care sunteti dispusi sa-mi dati si cea mai mica informatie despre aceasta Doamna, SMARANDA CAZAN LIVESCU !!!

Cu stima,
Petru