~Crează-ți Ușorul~ O carte musai   ** Duminică 15-Oct-2017 Chicago **
...Oxigen2 TV Studio intrarea pe Austin Ave (between Berenice & Grace)...

Lansarea seriei de cărți "Creating Ease” în lb Română, cu “Crează-ți Ușorul” vol 1 și “Crează-ți Ușorul @Servici” vol 2.

A Creea este un privilegiu uman. A Creea Ușorul este voința liberă. Prin Crearea Ușorului te dezlegi de dificultăți și durere și simultan atingi dimensiuni existențiale superioare.

Cărțile abordează cu sensibilitate subiecte delicate, precum dificultatea, durerea, teama de confruntare, teama de acceptare, lipsa de stimă de sine și lipsa de valoare personală; după care abordează cinci concepte uriașe, și aduce soluții ușor de implementat (practicile ghidate de gând-simț) prezentate printr-o perspectivă proaspătă ce îndeamnă cititorul la auto-cunoaștere, motivație și acțiune.

Carmen Sauciuc-Osz, RMT este născută in Caras Severin și locuiește de peste 20 de ani in Statele Unite. Ea va fi prezentă la Chicago pentru lansarea seriei inspiraționale în limba Română și pentru a împărtăși secretele dezvoltării personale prin Crearea Ușorului… 

Participanții vor avea posibilitatea de a “gusta” din practica ghidată de gând-simț (care este pe larg prezentată în ambele volume).

** Vă așteptăm cu drag ***

https://goo.gl/renNES