Povestea incepe cam asa:
 
La inceputul anului scolar am aflat de concursul ACSL (American Computer Science League) renumit pentru informatica.
 
De la inceput mi-am ales membrii echipei, noi fiind inscrisi la categoria Intermediate 5 (5-membri ai echipei). Am platit taxa de inscriere (125$) aceasta fiind suportata de liceu (si atunci a fost o problema cu trimiterea banilor dar ne-a ajutat d-na prof. de Informatica Denisa Stoicescu sa ii trimitem prin intermediul apropiatilor deoarece scoala nu avea un cont in valuta). Concursul este format din 4 etape si in urma etapelor sunt selectionate cele mai bune echipe pentru a participa in finala ce se tine anul acesta in S.U.A. Orlando, Florida. Noi,avand 192/200 puncte, ne-am calificat.
 
Ziua in care se tine finala este 23 Mai 2015. Transportul si cazarea trebuie suportate in totalitate de noi, am estimat suma de 7000 EUR pentru inceput, insa dupa calcule amanuntite am ajuns la suma de 10000, avand in vedere ca trebuie sa ne scoatem vize+pasaport de urgenta ceea ce inseamna 800 lei/membru de echipa + o alta taxa de inscriere de 200$ ce trebuie achitata in cadrul competitie ACSL.
 
Majoritatea membrilor echipei au participat si la alte concursuri atat judetene cat si nationale:
 
Alexandru Victor
- calificare nationala InfoEducatie 2013-2014
- locul 2 in cadrul unui Hackathon organizat de ORACLE
- mentiune in etapa judeteana T.I.C. -2014
- urmeaza sa participe din nou la InfoEducatie de aceasta data la sectiunea roboti, cu un robot asamblat si programat de el, un robot ce se poate controla de pe mobil si are sarcina de a detecta gazele inflamabile
Caraus Denis
- locul 2 olimpiada T.I.C. - 2015 etapa judeteana
Dumitrica Rares - mentiune olimpiada T.I.C. - 2015 etapa judeteana
Oancea Catalin  
Nastase Gabriel  
 
 
Noi reprezentam Liceul Tehnologic Energetic Campina, toti suntem din aceeasi clasa, avem 16 ani si unul dintre visurile noastre este sa pasim pe pamant american si sa avem in valiza la intoarcere trofeul de castigator!
 
Va multumim pentru intentie si implicare - orice ajutor e apreciat!
Alexandru Victor, team-leader Intermediate 5, Liceul Tehnologic Energetic Campina.
 
CONT PAYPAL : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
  Video Echipa

Multumim RealitateaTv

Posted by Echipa CADON on Friday, April 24, 2015