Pentru cei dispusi sa faca un mic efort financiar, donatii pentru Speranta pentru Romania se pot face intr-un minut direct prin Paypal. Eu personal am facut donatii prin intermediul fundatiei Speranta pentru Romania si mi-a placut foarte mult sa vad rezultele directe, poze si video din partea celor care au beficiat efectiv de donatiile facute de mine.

Va recomand sa cititi emailul de mai jos, si sper sa participati. Va multumesc,

Mihai Lehene

PS: daca faceti o donatie, as aprecia daca mi-ati spune si mie prin email mlehene(at)yahoo(dot)com

-------

Buna seara


Atunci cand am vorbit la telefon mi-ati spus sa va contactez atunci cand sunt nevoie mai mari si urgente pentru ca aveti cunostinte in SUA carora le puteti spune de aceste nevoi.

Nu avem de gand sa facem lucrul acesta, doar in cazuri exceptionale, pentru ca nu dorim sa abuzam de bunatatea si disponibilitatea dvs.

Insa acum, avem 2 cazuri umanitare foarte grave si urgente, pentru care nu am reusit insa sa strangem fondurile necesare, decat foarte putin. Asta pentru ca noi, cea mai mare parte a fondurilor le directionam catre Andrada, fata cu leucemie.

Noi am reusi sa strangem fondurile dar dureaza ceva timp, si oamenii de mai jos stau in frig si nu au sobe si lemne de foc.

Daca aveti cunostinte sau prieteni, va rugam sa le aratati cazurile dramatice de mai jos:

1. O familie foarte saraca cu 13 copii, au nevoie de lemne de foc si o soba. Familia este din loc. Jamu Mare, jud. Timis.

Cost total:400 de euro (200 de euro lemnele + 200 de euro soba)


2. O familie foarte saraca, locuieste intr-o baraca improvizata la marginea Craiovei, in conditii foarte grele, cu acoperisul din carton in plina iarna, cu o soba care nu face caldura, etc.

Acestei familii vrem sa ii cumparam o teracota care sa faca si caldura si sa poata si gati + lemnele de foc

Teracota costa 300 de euro
Lemnele costa 200 de euro
Total = 500 de euro


Total costuri cele doua cazuri umanitare = 900 de euro.

Va multumim si pastram legatura.

Cu respect
Echipa Speranta pentru Romania