Alexandru Emil Ciurea Foamete
DOB: 09-06-84
VA MULTUMIM PENTRU DONATIILE DUMNEAVOASTRA


DONATII CU CREDIT/DEBIT CARD PRIN PAYPAL

(stanga jos dupa ce faceti click si ajungeti pe site-ul paypal)

Donatii Alex Ciurea Foamete


"Alex nu mai este printre noi, Vineri, 09 August 2009"


"Mihai, In momentul asta trebuie sa strangem cat mai multi bani, nu doar pt bilet mamei lui, care s-a luat deja, ci pentru ce se v-a intampla dupa. Mama lui vrea sa-l mai tina la aparate pana isi va pierde si ultimul reflex si cum spitalul nu mai poate sa-l retina la IntensiveCareUnit cred ca va trebui sa-l mutam la o clinica speciala, care are grija de persoane in stare de coma. Iar dupa aceea pompele funebre si transpotul lui acasa.Toate astea or sa ne coste...'



"aici ti-am atasat un clip cu alex. El a facut cativa ani de facultate la actorie. iti trimit intr-o ora un email cu mai multe detalii despre el."

--------------

"Alexandru, s-a nascut la Drobeta-Turnu-Severin si a fost de mic copil o prezenta aparte. Inca din scoala generala a fost pasionat de motoare ( de avion, vas), inclinare mostenita de la tatal sau(capitan de vas), ca mai tarziu aceasta sa se transforme intr-o dragoste imensa fata de motociclete.

A urmat Colegiul National Traian din Drobeta-Turnu-Severin la profilul istorie si stiinte umane, iar cativa ani mai tarziu ajunge student la Facultatea de Teatru din Bucuresti, clasa Prof. Univ. Lucia Muresan. Inclinarea artistica mostenita din partea mamei s-a transformat intr-o mare pasiune fata de arta teatrala astfel fiind prezent la numeroase workshop-uri, filme de scurt-metraj si lucrand cu diversi regizori romani.

Prietena lui,de altfel si fosta colega de facultate, Alina Rusnac, ii este aproape in cele mai grele momente iar noi toti o vom sprijini si ii vom acorda tot ajutorul precum si familiei lui Alex.

Piesa favorita a lui Alex: "Sfarsitul nu-i aici" - Pasarea Colibri"

In dimineata zilei de 1 august Alexandru a avut un accident rutier, fiind lovit grav de catre o femeie aflata la volan sub influenta alcoolului. Momentan Alexandru se afla in coma la spitalul Illinois Masonic la terapie intensiva. Avem nevoie de sprijinul si ajutorul vostru, orice donatie fiind bine-venita in contul 836039354, routing no. 071000013 (Chase, pe numele Tudor Nicola). PayPal account: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Acest anunt a fost pus de un grup de prieteni apropiati.