A aparut  (din pacate doar in engleza) o carte ce raspunde la citeva intrebari legate de insecte si rozatoare. Ei si? Cum mah ei si? Nu are omul pe cine sa intrebe pentru ca toti vor "sa iti vinda servicii" (si te sperie de faci pe tine) ori iti raspund in latineste (sa zici vai ce om destept tre sa fie asta) ori ignora cele mai simple solutii pentru ca...zi si tu acuma...ce mecanic te invata sa iti schimbi frinele? Ce carte de pest control te invata ce si cum e cu furniciile astea timpite ori viespiile alea idioate? Cartea mea. O gasiti aici:

http://www.amazon.com/Residential-Pest-Control-basics/dp/1439210896/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1224366311&sr=8-1




In alta ordine de idei, cum fac citeva mii, cum plesnesc un anunt in Evenimentul Zilei si Chicago Suntimes ori Tribune (care imi da un deal mai bun) pentru ca doar i-am promis lui liliana lohan ca ii fac figura si e magarie sa nu imi tin cuvintul. Anuntul va suna asa:

"Liliana Lohan (lily's bridal & gifts, lohan realty) owes me $890 since sept and oct 2007 and is suing me for telling people about it. Now you know." 


De ce va spun chestia cu anuntul? Pai sa previn pe tovarashii lui liliana lohan sa nu ajute material campania anti-lohan, de-aia hahaha. Care angajezi lumea si nu o platesti nu imi cumpara cartea ca daca fac bani va balacaresc si in engleza sa se bucure si americanii nu numai romanii. Scirbelor, va dam stingerea si stiti asta! Nu stiu cum si cind dar vine ea ziua cind o sa umblati ca araboaicele cu cirpe pe fata sa nu va cunoasca lumea de poame ce sunteti.


Pentru urmatoarea cartea, (mai misto zic eu hahahha) mergeti pe www.doru9.com  sa vedeti cind apare. Se intituleaza "No lawyer, No problem" si este procesul lohan-pintoiu de la cap la coada...Va intereseaza mah ca o sa va dea dracu si pe voi careva in judecata si nu va spune nimeni ce si cum...si e ceva stress sa inveti totul pe fuga, cu un avocat pus pe rele si platit de un milionar, si judecatori plictisiti, si..in fine, cumparati cartea cind v-a apare (feb 2009 daca am noroc) si vedeti acolo.