cosmanolo  - amnezie   |2008-09-02 11:25:09
Domnul Pintoiu sigur sufera de o afectiune: amnezie... cu ceva timp in urma dupa
nu stiu cate parade si-a cerut scuze public . Ar putea folosi asta si la
infatisarea de la tribunal: "domnu' judecator, sa-mi fie cu iertare dar eu
mi-s uituc.. asta e naravul meu pacatos de zic si fac iar dupa aceea uit(asa imi
convine) si iar o iau de la capat".. :)

mah marcopolo (unul din lohani?) eu cred ca tu suferi de a iti amintii numai de ce vrei.  Am vorbit cu vasile lohan pe 3 februarie si am cazut la o intelegere: eu imi cer scuze pe forumuriile unde i-am injurat "fumeea" si el isi convinge consoarta sa isi retraga plingerea. Chiar cind ai dreptate, merusl la tirubnal e stresant si scump si nu prea le aveam eu cu judecata deci mi-am zis mai bine pierd cei $890 care lohanezii mi datoreaza dar macar scap de cancerul asta numit lohan. Si mi-am cerut scuze ca asa sunt eu bou si cred pe lohanezi. Si vasile lohan nu si-a mai tinut partea de afacere ca la urma urmei asa e la ei in negresti-oash: vorba e vorba numai cind vor ei. Lepre, cum ziceam. Deci morala e simpla: nu va incredeti in vucintul vreunui lohanez pentru ca mint ca niste nenorociti ce sunt. Acuma poate vasile asta chiar a vrut sa isi tina cuvintul dar in familia lui cinta liliana deci saracu...ce sa faca...a incercat, nu? Ori e cirpa de vase ori este nesimtit.

Si mersi de sfat dar deja folosesc asta la judecator: lohan nu are cuvint ori caracter, au doar bani si prosti ca tine care spera ca daca ma ataca pe mine, poate poate il remarca si angajeaza lohan la vreo cladire de-a lor hahaha. Sclavule!


Pentru restul lumii...nu va incredeti in cuvintul lohaneziilor pentru ca sunt niste lepadaturi ce se fac de ris si in court! Vin cu spume pe ei sa ma spinzure judecatorul, judecatorul imi da voie sa raspund bineintelss si lohanezii prin avocata lor fac plingere ca "raspunsul lui nu avenit la timp" (mai 2008) ori ca "raspunsul lui nu a avut paginiile numerotate"  (iulie 2008). Cer judecata cu juriu in ianuarie si acuma o dau la intors ca "poate o sa avem doar judecata de judecator ("bench")." Lohanezii s-au bazat pe "il speriem in gitsii masii vreo 2 luni dupa care ii cerem $2000 si o sa ii dea imediat." Sperie pe dracu sa ii ia: au vrut judecata, or sa aiba judecata.  Si s-au mai bazat pe fraieri ca marcokolo asta care fac pe ei de emotie patriotica ca lohan este atacat in public, lohan care da $500 pe luna la biserica Nasterea Domnului!



In alta ordine de idei nu stati aiurea si rezervati-va cartea "residential pest control." O gasiti la www.doru9.com


Si in ultima ordine de idei, nu votati cu facutul din orgie transatlantica-obama, ca va face asta America cum au facut Detroit-ul de iti este sila sa si zbori deasupra lui.  Obama: s-a dat in barci o curva din Kansas cu o maimuta din Kenya si curva s-a dus dreaq in Indonezia, urangutanul s-a dus la el in bananier si micutul obama-buze de mort a aterizat prin Hawaii.  Pina la urma Obama a ajuns in Chicago unde a muncit foarte mult pentru comunitate-mult dar discret ca nimeni nu stie ce dracu sa il a a facut de cind e aici. Peter Fitgerald, ala de a alungat alta ciorea, Mosley-Brown, s-a retras, Republicanii au venit cu unul de prin Virginia parca (Alan Keyes) ce nu stia cum sa ajunga de la aeroport in centru orasului si asa a ajuns Obama-sotulvitei aleia falcoase, senator de Illinois. Cine voteaza cu kunta kinte este cel mai mare imbecil. Probabil oshenii or sa voteze ca spartii cu laleaua neagra ca asa e la ei la tara-daca ala le zice ca ii iubeste, astia gata, isi pun fustele in cap, slanina in buzunar si hai la vot. Oarba dupa voi taraniilor.