Ana Sophia Marcu Miss Romania USA si Miss Diaspora 2007


Chicago 16 Iulie 2007

 

 

 

 Miss Diaspora 2007 este  Ana Sophia Marcu din USA

 

 Ana Sophia Marcu,  castigatoarea concursului  Miss Romania USA (www.missromaniausa.com) 2007, a fost desemnata si cea mai frumoasa romanca din Diaspora, in cadrul concursului de frumusete Miss Diaspora (www.missdiaspora.ro) din cadrul Festivalului de  la Callatis, Mangalia. La startul competitiei de la Malul Marii Negre au luat parte 23 de romance, reprezentand Diaspora Europeana si Nord-Americana.  La finalul celor 7 zile de concurs, reprezentanta Statelor Unite, a fost desemnata de catre juriu drept Miss Diaspora 2007. Este pentru prima data  cand o romanca din America castiga acest titlu. Marea castigatoare este in varsta de 23 ani, s-a nascut in Lugoj, Romania iar in prezent locuieste in Glenview Illinois, si este studenta in anul 3 la Psihologie.

Juriul din America ce a desemnat-o pe Ana Sophia Marcu  reprezentanta romanilor din USA pentru Concursul Miss Diaspora 2007 a fost format din personalitati ale industriei de entertainment americane  Miss Arizona 1998, reprezentantul celei mai vechi parfumerii din lume Houbrigant, domnul Joey Majumdar, reprezentanta casei Elite USA, Yolanda Goodfellow designer international, modelul international de origine romana Monica  si  reprezentanti ai diasporei romane, oamenii de afaceri Paul Marinescu (manager al echipei de fotbal din Chicago, FC Romania), Relu Stan (CEO Stan Properties ) si actrita romanca Florina Petcu (vezi  Inside Man). Cele 10 fete participante au fost observate de catre acestia timp de o saptamana iar evolutia din concursul final desfasurat la Victor Hotel Chicago (www.victorhotelchicago.com) a desemnat castigatoarele. Prin castigarea concursului din Statele Unite, Ana Sophia Marcu a devenit imaginea oficiala a Radio 27 Online pe durata unui an de zile.

 

Organizatorii preselectiei din USA au fost Radio 27 Online www.radio27online.com  -Radioul Online al Diasporei Romane din USA.