Midwestern Career College - un colegiu deschis studentilor internationali!

Midwestern Career College, colegiu infiintat in 2004, vine in intampinarea studentilor straini din toata lumea in scopul de a-i ajuta sa-si dezvolte cunostintele de limba engleza prin programul "Engleza ca limba secundara"(ESL) sau sa-si insuseasca o pregatire in domeniul medical, prin celelalte programe oferite.

Studentii internationali, fie ca locuiesc in Statele Unite sau in afara, pot beneficia de asistenta unui consultant specializat in relatii internationale, telefonic sau prin e-mail (312.236.9000/ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) in orice problema legata de aplicatia pentru viza de student sau de schimbare a statusului.

Doar cateva din aspectele atractive ale colegiului sunt: localizarea sa in centrul orasului, in Civic Opera Building, clasele dotate cu tehnologie moderna (incluzand accesul la internet), formarea practica a studentilor, atat in clasa, cat si in centrele medicale afiliate (fapt ce confera deschidere directa spre piata muncii), profesorii competitivi si specializati, programele de "weekend", taxele de scolarizare rezonabile (ex: ESL: 900$/trimestru).

Midwestern Career College sta la dispozitie, cu multiple beneficii, tuturor celor care aspira sa-si schimbe sau sa-si inceapa cariera!


RoCo: Centrul Comunitar

Statistici

Users
13742
Articles
21730
Articles View Hits
26129923