Buna!

Reprezint o firma de consultanta din Satu Mare, Romania, specializata pe consultanta pentru obtinerea de finantari neramburasabile de la UE. Sunt interesat, daca as putea gasi surse de finantare de la institutii de credit, fonduri de investitii etc, pentru cofinantarea proiectelor de investitii realizate de clientii mei. Aceste proiecte sunt cu valori cuprinse intre 1,5 si 2,5 milioane de euro, din care 50% vor fi rambursati de la UE. Proiectele pentru care sunt deja semnate contracte de finantare si care necesita credite de investitii necesare implementarii acestora, vizeaza in mod deosebit infiintarea de ferme de vaci cu lapte, ferme de porci si pui de carne etc.

Societatea noastra, ofera consultanta pentru firme sau persoane fizice din SUA, interesate sa obtina astfel de finantari de la UE, pentru diverse proiecte de investitii in Romania.

Pana la ora actuala societatea noastra a obtinut, in baza proiectelor depuse, finantari de peste 14, 5 milioane de euro pentru diverse proiecte de investitii.

Cu deosebita consideratie,

Valentin Muresan - 0040749312667