Am primit citeva telefoane de la oameni inselati si m-i sa facut parul maciuca! Am crezut ca numai eu am dat de javre...se pare ca eu nu am patit nimic in comparatie cu ce patesc alti romanashi de-ai nostrii. Clasamentul celor mai nenorocite firme este condus de "transportation companies." Deci soferii de truck...statistica este impotriva voastra-sunteti cei mai trasi in piept dintre toti hahaha. Urmeaza companiile de real estate si banciile dar aici inselaciunea este mai mult prin "omisie de a prezenta totul si nu numai partiile bune ale afacerii." DACA NU STITI ENGLEZA VA SFATUIESC SA INTRATI IN AFACERI FINANCIARE NUMAI CU CINEVA CE STIE ENGLEZA LINGA VOI! Va trebuie cineva ce a cumparat o casa de exemplu, ori a luat un imprumut la banca si stie ce si cum se maninca chestiile astea. Reguli simple-imprumutul trebuie sa fie "fix rate" obligatoriu, adica rata sa fie cit e acuma timp de 30 de ani si nu numai "primii doi ani." Daca nu va permiteti sa luati un astfel de imprumut...nu va trebuie imprumut si gata. A doua regula: vreti "no prepayment penalty" adica vreti sa puteti platii imprumutul mai repede de cei 30 de ani cit s-a stabilit. Puteti oricund sa il platiti dar unele imprumuturi va adauga "amenda" daca de exemplu platiti imprumutul in 9 ani pentru ca ei nu isi vor mai lua interesul (casa este platita de vreo 3 ori hahaha, casa plus interesul pe imprumut.). Deci vreti rata fixa si no pre-payment clause. Cine nu va poate opferii asa ceva...nu faceti afaceri cu ei.

Pt cei inselati de companii de transport-nu va trebuie avocat. Ce va trebuie este internet si aveti ca altefel unde cititi mesajul asta? La cuptorul de microunde? hahaha. Deci DACA ATI LUCRAT PENTRU O COMPANIE SI NU ATI FOST PLATIT CIT A FOST INTELEGEREA SI AU TRECUT 30 DE ZILE DE CIND NU MAI LUCRATI ACOLO faceti plingere la departamentul de munca. sunt 51 de departamente, unul pe stat plus ala federal. Voua va trebuie cel de stat deci intrati la statul vostru (site-ul trebuie sa aiba terminatia .gov si nu .com) si cautati "state agencies" ori state departments. In Illinois adresa este
http://www.state.il.us/agency/idol/

Nu va costa nimic si nu va trebuie avocat-doar dati-le alora, online, nume telefon si adresa voastra plus datele cind ati lucrat-de cind pina cind. Dati-le si nume/adresa/telefonul aluia de va angajat (employer) si mergeti beti o bere-ii cauta aia de la guvern, nu va faceti griji hahaha. Ei vor contacta si departamentul de transport si in 30 de zile de la reclamatie...aveti cecul in cutia postala. Daca compania se incapatineaza...vor trebuii sa plateasca si o amenda pe  linga banii ce vii datoreaza. Toata lumea stie ca guvernul traieste din amenzi deci nu va faceti griji-dati-ii in git la department of labor si totul se rezolva.
Acuma unii sunteti ilegali si de-aia ati fost fraieriti ca employer-ul (cel ce va angajat) stie al drauclui ca nu puteti sa faceti git. Ce e de facut? Ma sunteti prosti? Daca e gresit sa lucrezi ilegal pai e gresit sa angajezi pe cineva ilegal de asemenea deci amindoi intrati la apa si lucratorul si angajatorul deci nu va fie frica ca nu va piraste ala ca nu e nebun sa dea $10.000 pe angajatul fara acte...Va zice ca va da in git la immigration sa va sperie-nu credeti ca va dadea pina acuma? Nu poate pentru ca trebuie sa explice si el de ce v-a angajat daca stie ca sunteti ilegali? Deci...tot la departamentul de labor si cu astia.

Cit priveste situatia mea, avocatul ma costa $3000 pentru a ma apara de liliana lohan. M-a angajat, nu m-a platit, am injurat-o cit am putut si acuma am da in judecata pentru "defaimare de caracter." Nu pentru calomnie ci pentru felul cum am spus ce am spus! Nu ii ajung milionale de dolari care le are, i-au trebuit si $890 de la mine si pentru ca nu am fost fericit ca ma pagubit acuma ma da si in judecata poate imi ia si casa. Asa imi trebuie, trebuia sa inteleg ca nu am voie sa jignesc un milionar! Nesimtitul de mine...Va rog, nu faceti afaceri cu companiile femeii asteia ce mi-a adus atita ghinion mie si acuma incearca sa aduca si familiei mele:

Lohan Realty, Lohan Windows, Lili's Bridal& Gifts, Lohan Gallery Incorporated, Lohan Home Desing Incorporated, Lohan Brothers Contracting. Nu spijiniti aceste companii. V-ash spune mai multe dar imi ia aia si masina si nu am bus pina la servici.

Pentru intrebari sunati-ma la (773) 517-3480. 

PS Liliano hahaha confisca-mi masina la vara ca acuma imi raceste copilul in statie la autobuz...come on, la cit ai poti sa mai astepti citeva luni, nu? Eu daca as fi in locul tau mi-ash lua limba ca daca pe internet nu ma mai lasa judecatorul...vorba nu poate sa o opreasca, nu?
NU VA FI ROMAN IN LUME SA NU AUDA DE CE MI-AI FACUT SI CE IMI FACI. Si cind mor, le zic si la aia de-au murit anul trecut si nu au auzit de tine.