Institutii

BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ SFÂNTUL ANDREI 2417 N. Campbell Ave Chicago, IL 60647 847-828-1994 24-25 SEPTEMBRIE 2016-BARBEQUE Va invitam sa petreceti impreuna cu noi doua dupa-amieze de neuitat intr-o ambianţa extraordinară în umbra cortului înalt şi muzica tradiţională românească întrecute de gustoasele bucate servite din care nu vor lipsi traditionalii mititei. Pentru amănunte puteţi suna 847-828-1994.

Dragii mei,
Ca in fiecare an, pe data de 15 august, praznuim "Adormirea Maicii Domnului"- sarbatoare cunoscuta in popor ca "Sfanta Marie Mare". Aceasta sarbatoare este si hramul Bisericii noastre, Sfanta Maria din Chicago. Pentru ca anul acesta sarbatoarea in sine cade luni, in timpul sapamanii si a da sansa tuturor de a participa la acest eveniment, Biserica noastra sarbatoreste Hramul (de 105 ani incoace) in prima sambata si duminica de dupa 15, respectiv 20-21 august 2016.

Invitatia mea se adreseaza tuturor celor care pretuiesc biserica noastra si se simt parte din comunitatea ortodoxa Romano-Americana din Chicago si din imprejurimi si are un dublu aspect:
-de a va invita la o slujba deosebita, la o masa festiva speciala si la un program cultural extraordinar (surpriza);
-de a va incuraja in a sponsoriza financiar eforturile noastre pentru un eveniment reusit. In fond, este sarbatoarea noastra, noi facand parte integranta din Biserica, respectiv Hramul Bisericii Sfanta Maria este sarbatoarea fiecarui participant in parte.
Va asteptam cu drag! Pr George Ursache

 
BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ SFÂNTUL ANDREI 2417 N. Campbell, Chicago Illinois Telefon: (847)828-1994 FESTIVAL DE VARĂ 15-16 AUGUST 2015 PROGRAM SÂMBĂTĂ 15, AUGUST SFÂNTA LITURGHIE: ORA 10:00 SFÂNTĂ MAICĂ MARIE CONCERT CORAL PENTRU SFÂNTA MARIA: ORA 12:15 SUSŢINUT DE CORUL BISERICII SFÂNTUL ANDREI SOLISTI: ARUNA ŞERBĂNESCU, PAUL RĂDULESCU CONDUCEREA MUZICALĂ: GHEORGHE ŞERBĂNESCU DUMINICĂ 16, AUGUST SFÂNTA LITURGHIE: ORA 10:00 PROGRAM DE MUZICĂ CORALĂ ROMÂNEASCĂ: ORA 12:30 SUSŢINUT DE CORUL BISERICII SFÂNTUL ANDREI Cu participarea Violonistului MIHAI VLAD SOLISTI: ARUNA ŞERBĂNESCU, PAUL RĂDULESCU CONDUCEREA MUZICALĂ: GHEORGHE ŞERBĂNESCU SALA CENTRULUI CULTURAL Concertele vor fi urmate de mase traditionale romanesti. Intrarea gratuită. Donaţii pentru Biserica Sfântul Andrei sunt aşteptate, binevenite şi apreciate. Sponsorizat de Arhiepiscopia Autocefală Ortodoxă Greacă din America si Canada & ARS Music International 
Dragi parinti,

 

Doriti ca micutii dumneavoastra sa creasca intr-un mediu placut, cald ca acasa.. Va invitam la gradinita noastra unde va asteapta o camera plina cu jucarii,carti, diferite activitati interesante. la fel un dormitor separat,cu patuturi pentru bebelusi. Avem multe parcuri in zona la 5 min pe jos, curte plina cu jukarii. preturile sunt foarte avantajoase.
Zona este foarte buna, si sigura Cumberland/Foster  foarte aproape de express, blue line.
 
 Virsta copiilor: 3 luni-6 ani
Luni -Vineri de la 7:30-5:30
Va asteptam cu un telefon: 
                                              Liudmila 7736569997
 Email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

INVITAȚIE SPECIALĂ >
ULTIMA ȘANSĂ de a-i întâlni la Chicago și discuta cu jurnaliștii Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocazanu - autorii cărții "Miracolul din Noimbrie" în care aceștia scriu despre rolul Diasporei în ultimele alegeri prezidențiale ale României.

AZI, Luni - 1 Iunie 2015 la ora 7:30pm
la adresa: 3735 W. Columbia Ave., Lincolnwood, IL 60712
Vom fi găzduiți de amabilul prieten Viorel Chis.

VOR FI PREZENTATE:

Cele 7 cărți (plus un DVD) din seria de autor Grigore Cartianu, pe care puteți obține autografe:
* „Sfârșitul Ceaușeștilor”
* „Crimele Revoluției”
* „Teroriștii printre noi” (în colaborare cu Cristian Delcea, Mihai Voinea și Andrei Crăciun)
* „Cartea Revoluției”
* „Jurnalul unui puci ratat”
*„Miracolul din noiembrie” (în colaborare cu Laurențiu Ciocăzanu)
* „Hagi”
* Film pe DVD: „Moartea Ceaușeștilor. Trei zile până la Crăciun” (regia – Radu Gabrea; scenariul – Grigore Cartianu).

* * *

 

Translate