Ce ar fi fost ei / Daca ar fi fost femei !

Gigi Becali, razboinica luminii si nimic mai mult...


Victor Ponta, acest babby-sitter pentru generatia tanara de pesedei.


Mircea Geoana, omul care vrea sa "nasca" un altfel de PSD.


Emil Boc, iubit ca de obicei, doar de o anumita parte a electoratului.


Cosmin Gusa, fost caine de paza al democratiei


Traian Basescu, femeia forte!

[ va urma. stati pe aproape!]

Nasterea noului PSD !!! Cine este, insa, mama lui ???

Mesaj catre Parlament: Nu mai vreau sa astept 1 ianuarie 2007 ! Eu vreau sa intru in UE ...ACUM!!!

Tablou modern intitulat "Dansand cu lupii", infatisandu-l pe Nastase, care a fost lucrat pe (din) toate partile fiind factorul care a coagulat, in final, opozitia si puterea.
oprescu versus nicolaescu
Eugen Nicolaescu, un ministru caruia Sorin Oprescu i-a demonstrat, via Curtea Constitutionala, ca la Elias pacientii noi sunt tot aia vechi
Lupta in interiorul si exteriorul PSD-ului. Adrian Nasase fata in fata cu reactiunea

Revolta in PSD. Grupul de la Cluj si de unde o mai fi el se "da" la Nastase. Tare de tot! ....."Orice sut in fund inseamna un pas inainte shefu! Daca tot nu am apucat sa-ti numar ouale macar sa ti le fac omleta."

Colegii din PSD care inteleg sintagma "mai cu perdea", prin "mai cu manusi". "Frate! Soro! Nu mai dati asa la mine! Sistemul asta ticalosit m-a spart de tot. Nu! Si nu! Si nu! Camera deputatilor este a mea! Nici a voastra, nici a lui Base."
Intalnire de gradul trei: Traian Basescu, blondele si "Mama Natura"

Traian Basescu, acest "Tata Natura" al politicii romanesti, intr-o incercare de a-i arata blondei o noua pozitie. Ea n-a inteles.

Auzi draga?! Atunci cand am hotarat sa dau suvita jos nu inseamna ca toti trebuie sa va dati suvitele jos! Mai bine stinge lumina si hai sa-ti arat ce ceas cu fosfor am!

"Ai em za ching af za uorld!", zicea unu, vaporean ca si mine. Ha-ha-ha-ha! N-a auzit el de Golden Blitz, restaurant cu specific romanesc. Papusa, ce-ai zice de un briefing acolo, ca tot esti imbracata in costum popular?!

Iarna nu-i ca vara!