Asi avea o rugaminte, daca cineva ne poate ajuta cu un raspuns.iubitul meu este in chicago de 14 ani.e divortat si are un copil, ar putea sa aplice pt cetatenie in curand.noi impreuna avem un copil de 6 luni.eu am fost in america 2luni de zile cu viza de turist pe 1 an.mi s-a dat drept de sedere 6 luni.acum eu nu mai am viza.anm dori sa mergem impreuna cu fiica mea la el.care sunt procedurile.multumesc.


Comments  

-3 #1 duta lilian 2014-03-09 20:59
sa.si ia cetatenia apoi vine si va casatoriti in romania el vine inapoi si aplica cr1 pt reintregirea fam. in 4 luni esti in sua.

Please login to post a comment.