RAPIDISTULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,ai ajuns sa ceri scuze 'for a fistfull of money'..........esti o carpa neica,nu ce ai vrut sa pari :))

Publicat de amariei marian, pe 02/05/2008 la 18:43

Bai Juda...Lohan ala de care iti este tie frica are un metru jumate si vreo 150 de kile.Pana se misca el sa dea in tine ai timp sa tragi un pui de somn. Te-ai vandut pe o punga de galbeni precum Juda si asta dupa ce te-ai batut cu pumnii in piept pe aici si ne-ai facut capul calendar. Papagal prost ce esti.Sa nu mai apari pe aici ca ne faci scarba.

Publicat de Gelu Netoiu, pe 02/05/2008 la 22:29

bah Dorule, cred ca simti ca te-ai facut de tot rahatu'...ti-ai spalat ciocii si izmenele-n ublic si acu' iti ceri scuze, dupa ai umplut juma' din populatia romaneasca de pe-aici cu zoaie...

Publicat de no name, pe 02/06/2008 la 07:15




Hai nu mai fiti suparati ma incoruptibililor. Cit timp a fost scandal nu v-am vazut pe vreunul sa lasati mesaj de suport (numai constantin manolache si inca vreo trei) dar acuma opa, veniti si va dati "Dezamagiti de mine?" Bah verzelor luati si cititi-
I-am spui lui Liliana Lohan ca fac problema noastra publica si am facut-o. Vasile Lohan mi-a promis ca rezolva el problema dar in schimb trebuie sa incetez si sa imi cer scuze. Ce nu intelegeti? Fac scandal cind am motiv, motivul nu mai exista, la ce sa mai fac scandal? Si daca i-am promis aluia ca imi cer scuze pai trebuie sa imi cer scuze si gata! Unde-i umilinta ca iti ti cuvintul? Deci ciocul mic ca nu aveti voie sa comentati acum la sfirsit cind tot meciul ati stat pe margine. Voi sunteti niste lasi ce nu va aparati cind cineva va nedreptateste si niste lasi ca faceti pe ranitii cind cineva isi tine cuvintul si "nu mai e circ la televizor."

Cit priveste "Capul calendar" nu am vazut unul sa zica ceva de mesajele identice trei-patru la rind. Numai mesajele mele v-au facut capul calendar? Calendar patrat hahaha.

amarei marian esti porc fara motiv. Ai vrea tu sa fi cirpa ca mine sa faci razboi cu tot si toate cind ai dreptate. Sper sa nu fi ruda cu cel din Highland Park...daca esti cere-i iertare hahaha.

gelu netoiu papagal e ce vezi in oglinda. Imi pare rau ca iti anulez ora de citire dar asta e, intelegeriile trebuiesc respectate si...degeaba vorbesc, nu o sa intelegi niciodata. Dar cum am zis, papagal e fiul lui tactu. Si cred ca ii faci scirba.

no name...m-am umplut de "nu ma nedreptatii ca nu o sa iti placa ce iese." De-aia m-am umplut. Tu insa nu te-ai umplut de nimic-esti gol in tot si toate.

nicolae manolache...imi pare rau ca te-am dezamagit. Tu esti ok si "make a good point there." Si pentru ca ti-ai spus opinia chiar in mijlocul conflictului...nu ma supar de orice zici acuma. Ai dreptul-restul sa taca dreaq din gura, ochelaristi infumurati ce sunt ei. Moralistii au iesit la atac acuma cind au plecat toti acasa hahaha.

V-am spus sa nu acuzati aiurea-n tramvai si cine are bunul simt si a fost la curent cu ce s-a intimplat, tace. Cei ce au stat ca lashii acuma imi sariti de git. Bah, ar trebuii sa fiti fericiti ca v-am dat o lectie de umanism, maimutelor in blugi ce sunteti.