Sunt Doru Pintoiu (773) 517-3480

Conflictul dintre Liliana Lohan si mine a fost rezolvat astazi de Vasile Lohan prin promisiuni reciproce de neagresiune verbala ori judecatoreasca (la pumni nu sa ajuns si e bine ca ala e din Oash deci are vreo 3 metrii probabil…). Partea proasta a tarantula asta de pace e ca trebuie sa imi cer scuze! Imi vine imens de greu hahaha dar decit sa cheltui $3000 pe un avocat schiop si chior (aia intregi sunt mai scampi) imi cer scuze ce sa fac…

Deci…ma duc sa fumez sa imi vina curaj.

All right, here we go: Regret ca am jignit pe Liliana Lohan, companiile Lohan (Lohan Realty, Lohan Windows, Lili's Bridal& Gifts, Lohan Gallery Incorporated, Lohan Home Desing Incorporated, Lohan Brothers Contracting) si biserica Nasterea Domnului (5825 North Mozart Chicago, IL 60659). Limbajul meu a foist sub orice critica si nu trebuia sa improsc cu noroi pe nimeni indifferent de cum vad lucrative. Imi pare rau ca am provocat o tona de stres la atitea persoane. Razboiul meu personal cu Liliana Lohan trebuia sa ramina personal cu Liliana Lohan fara sa aduc in hora atitea companii si atitia oameni care ar fi avut altceva mai bun de facut decit sa se vada injurati aiurea. Scuze.

Vreau sa salut trei persoane: pe cine se ascunde in spatele nickel “suflet_solar” de pe romanian-portal forums si pe Moldovan Daniel care au vrut sa plateasca ei suma de bani in discutie numai si numai sa nu mai vada biserica ortodoxa injurata. Sa dai bani din buzunar sa nu mai vezi ce iubesti ca este jignit…asta-i caracter! Suflet_solar si Moldovan Daniel…maxim respect. A treia persoana este Mona, managera la Lili’s Bridal &Gifts. S-a oferit sa plateasca ea suma de bani le gata de magazinul unde lucreaza numai sa nu isi mai vada magazinul mentionat in mesajele mele. Nu mi-a dat dreptate dar nici nu m-a acuzat-doar a vrut scandalul sa nu mai includa numele Lili’s Bridal. Asa loialitate pentru locul unde lucrezi…mai rar. Mona…maxim respect. Mergeti la magazin (3244 N. Pulaski) macar sa vedeti un om adevarat. Funny, oamenii adevarati ii vezi numa-n cartiile de istorie deci surprizele astea trei trebuiesc recunoscute cum se cuvine. Citesc de Columbeanu sau mai stiu eu ce alta panarama penala dar nu citesc nimic de “baieti buni!” Presa timpita, nu sti unde sa cauti hahaha. Pacat ca am dat de astia trei in imprejurariile in care am dat…

Lohan Realty, Lohan Windows, Lili's Bridal& Gifts, Lohan Gallery Incorporated, Lohan Home Desing Incorporated, Lohan Brothers Contracting (jucatorii de pe teren) nu trebuiesc implicati in scandalul din tribune ce acum a luat sfirsit.

Ce am inteles din situatia asta? Pai nimic, ce sa mai inteleg la virsta mea? Dar trebuie mentionat ca am fost atacat de imbecili ce habar nu aveau ce si cum dar se bagau si ei in seama hahaha. Imi place cum unii stiau situatia exact dar nu stiu unde-i Chicago daca ii intrebi! Daca sunteti martori la scandaluri de genul asta va rog sa va spuneti opinia fara sa acuzati ca nu stiti voi nimic-numai partiile ce se cearta stiu ce si cum-deci pastrati-va acuzatiile acasa, da?