Scriu acest articol pentru voi romani ca sa va paziti si sa fugiti cand aveti in fata un astfel de om.
"Domnia Sa" este un mare constructor (asa se crede el). Adevarul e insa altul. Daca trece pe langa constructii facute de el, ar trebui sa-i crape obrazul de rusine si nicidecum sa se mandreasca.
Am cumparat acum 2 ani un condo intr-un building de 4 aprtamente. Am dat aproape 350k pentru ceva ce arata frumos pe dinafara dar e foarte putred inauntru. Buildingul e nou si fie ca va vine sa credeti sau nu ploua inauntru: pe la geamuri si pe deasupra de s-au muiat moldingurile si pereti sunt uzi si plini de mucegai. Domnul expert in cauza a construit si 2 garajuri cu geamuri care nu se deschid si fara nici un fel de aerisire de au ruginit placutele de frana la masina in 1 luna. Mai sunt si alte probleme inauntru dar sunt minore cand le compari cu ploaia.
Colac peste pupaza aflam ca pe anul 2006 in care ne-am mutat in luna sepetmbrie trebuie sa platim taxa pe tot anul pentru ca la domnul nu a platit si e broke chiar daca se plimba in masini luxoase si si-a cumparat apartament in centru de cateva luni. asa ca tocmai cand a venit taxa pe 2007 aflam ca trebuie sa platim si 2006.
Ce e mai dureros este ca avocatul lui trebuia sa se asigure ca acesti bani sunt in contul lui la momentul incheierii contractului.
Problema  e ca e greu sa-l dai in judecata ca trebuie sa platesti o suma de peste 10k in taxe si trebuie sa facem reparatii majore cu multi bani.
Sper ca dumnezeul ala in care domnia sa crede sa-l rasplateasca precum merita pentru tot ceea ce a facut unor oameni nevinovati care nu au facut decat sa plateasca un pret mare pentru un gunoi frumos impachetat.