Adauga un anunts gen asta de sub al meu (vrei sa faci bani?) si boii si vitele incaltate or sa stea la coada sa sparga piata ce nu a vazut Parisu hahahaha. Bine ma prostiilor cum sa credeti "am pus $50.000 intr-un cont gratuit? Bah mai bine ai invaya karate ca ajungi la bahaus linga fratele tairon si laionel si te pun aia capra firai al dreaq cu bursa ta! auzi la el, a pus $50.000 int-run cont gratuit numai pentru tine hahahah.

alte chestii misto: noi va sfatuim sa decideti asupra unui fond de investire la bursa. Da, am decis-fondul este zero parai si o tona de injuraturi pentru tactu ala alcoolistu ca nu te-a invatat ca nu e frumos sa prostesti pe aia si asa prosti.


Sau alta si mai si: profituriile pot fi usiare! Cade Wall Street-ul pentru ca aia nu au auzit ca "brokeri romani ce initiaza" si profituriile pot fi uriase. Ce bine facea ceausescu cind facea canale cu voi...javre ordinare ce nu stiti cum se tine ciocanul in mina dar pe alalalt, mai mic toata ziua il frecati. Lasati calculatoarele si fugiti in uganda ca se prinde romanu si va umfla ochii ori mai rau, va intreaba federalii de unde mortii mamelor voastre aveti asa idei? Si iar ajungeti la vorba mea, aia cu fratele tyrone si lyonell...


In alta ordine de idei, eu miine merg la court sa ma iau de par cu ioana salajanu, avocata lui liliana lohan, aia de m-a angajat, nu m-a platit si acuma ma plimba prin tribunal ca cica de ce o injur, auzi la ea! Prost sunt daca nu te injur fah! Nu toti sunt nascuti sclavi-unii te spurca daca le tragi tseapa! Pina se termina procesul...invit neamul lohan sa nu faca prostii ca aflu eu cumva si spun la lume tot! Chiar daca 99% nu vor sa auda...e ok, eu spun orucm, pina se prinde lumea ce caracter infect aveti. Aipa, ne vedem la tribunal javrelor!



Va invit inca odata pe cei ce ati fost trasi in piept de vreun "smeker" pocait, ortodox, milionar si tot asa-spuneti la toata lumea ce s-a intimplat! Trebuie sa ii cunoastem! Excrocii se bazeaza pe premiza "ciinii latra, caravana merge"  dar o sa o ia dracu pe caravana...e doar chestie de timp.