Companie media locala anunta CASTING pentru urmatoarele pozitii in cadrul unui proiect media ce se va desfasura la Chicago in perioada Aprilie - August 2007:

8 Actors: 4 baieti / 4 fete
 
20 Extras: Baieti si fete: Inaltime: minim 5’.5’’, prezenta scenica, capacitate de comunicare, dinamism, cunostinte de limba engleza, disponibilitate pentru program prelungit (pana la 12 ore/zi), no nudity! Nu se cere experienta in modeling sau film, dar aceasta reprezinta un avantaj.

CREW

1 Editor
1 Assistant Director
1 Boom Operator
1 Cinematographer
1 Production Manager
1 Set Decorator

Pentru a fi inscrisi la interviu, trebuie sa trimiteti un e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pana la data de 1 martie 2007.

Va rugam sa includeti in corespondenta o fotografie recenta, full body (no nudity), un numar de telefon de contact si un resume pentru actori si extra sau descrierea experientei si a echipamentului pentru Crew. Filmarile vor avea loc in perioada Aprilie – August 2007, in special in weekenduri si serile in diferite locatii din Chicago si suburbii.

La acest proiect colaboreaza un regizor si un scenarist din Hollywood dar dialogurile vor fi in limba romana. Seriozitatea ceruta si oferita este maxima!

Dupa primirea mailurilor de inscriere veti fi contactati pentru mai multe detalii.

Va multumim.