O vacanta in Europa este visul multor americani, de aceea astfel de calatorii sunt alese cu grija, pentru a trai la maxim aceasta experienta. Drumul obositor si cheltuielile aferente se doresc a fi recompensate de o vacanta completa, care sa acopere toate obiectivele pe care dorim sa le vizitam.

Alegerea unei singure destinatii este dificila, pentru ca odata ajunsi in Europa, ne aflam foarte aproape de multe alte atractii care se afla la doar cateva sute de kilometri distanta si parca am dori sa mai mergem putin si sa ajungem si la ele.

De aceea specialistii Perfect Tour vin cu o propunere greu de refuzat: circuite combinate care acopera cele mai cautate obiective din Romania dar si din tarile invecinate. In acest fel, poti alege combinatia perfecta de destinatii: Romania si Turcia sau Romania, Austria si Cehia.

Am ales ca punct de BLOCKEDire Romania, pentru ca stim ca o adevarata aventura incepe cu mari descoperiri, iar o vizita la Bran poate fi o adevarata revelatie J.

Daca doresti sa intelegi cat mai bine misterele Romaniei, acest tur iti va dezvalui esentialul. Vei avea la dispozitie 8 zile pentru a descoperi Transilvania, dar si pentru a te plimba prin Bucuresti.
Sibiul, cu a sa atmosfera relaxata, Sighisoara cu al sau Turn cu Ceas, Brasovul cu a sa Biserica Neagra si, nu in ultimul rand Castelul Bran, cu a sa istorie, te vor incanta cu siguranta.

Poti merge chiar mai departe!

Poti alege un tur combinat (Romania si Turcia)

si vei avea o calatorie de exceptie! In cele 10 zile alocate, vei descoperi punctele principale ale Transilvaniei (Sinaia, Brasov, Bran si Cetatea Rasnov), apoi te vei indrepta spre Turcia, dar mai intai vei face o scurta oprire in Delta Dunarii, Biorezervatie unica in Europa.
Dupa aceste zile incarcate de frumuseti natural dar si de povesti istorice, te vei imbarca pentru zborul catre Istanbul, unde vei petrece ultimele 2 zile ale vacantei.

Pentru cei care prefera un circuit cu tente “imperiale”, propunem un tur combinat Romania – Austria – Cehia.

Cu siguranta iti va surade ideea de a vizita cateva dintre cele mai frumoase orase ale Europei!

Nici in acest tur nu iti vor lipsi principalele atractii ale Transilvaniei, insa iti vei continua vacanta in aceeasi atmosfera, petrecand 3 zile in Viena si 4 in Praga.

La cerere, toate aceste tururi pot fi extinse cu alte aventuri, in functie de preferintele tale!

Iti stam la dispozitie pentru mai multe detalii si iti oferim toate informatiile de care ai nevoie pentru a te ajuta sa alegi experienta care ti se potriveste cel mai bine!

Ne poti suna oricand la + 1 818 907 9800 sau ii poti scrie Danielei (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

 

Te asteptam cu drag sa te alaturi grupului nostru de exploratori!