Suntem Ema & Silviu, o echipa atat in viata personala cat si in fotografie. Va punem la dispozitie o gama completa de servicii foto, indiferent de evenimentul din viata dv., si va oferim solutia optima la preturi accesibile si calitate maxima.

Imaginile noastre sunt creative si stilul nostru este romantic, fun si exprima emotii. Uneori clientii nostri nu sunt obisnuiti a fi in fata camerei, dar stim sa le oferim multe directii pentru a captura niste pozitii naturale, comfortabile, si artistice. Fiecare poza este procesata si orice imperfectiune este scoasa prin a folosi tehnici avansate de Photoshop, pentru a face orice persoana sa arate spectaculos indiferent de compozitia pozei si unghi. Prin a folosi generatia cea mai noua de camere Canon, lentile si lumini, putem sa ne deplasam usor oriunde si sa obtinem poze artistice in orice locatie aleasa de client.

Felul nostru prietenos ajuta clientii sa se simte in largul lor si sa aiba fun in timpul sedintei, iar scopul nostru este sa satisfacem orice exigenta.  Suntem deschisi la ideile clientilor, dar in acelasi timp venim cu multe sugestii care reies din experienta noastra de fotografi si stilul nostru, dar si fiind inspirati de fiecare client, pentru a oferi ceva unic care sa ramana o amintire pentru totdeauna. Asteptam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Pagina Facebook:
https://www.facebook.com/EmaSilviuPhotography

E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contact:
(312) 405-2681

Website:
http://www.ensphotos.com