Image
 Editeaza/Sterge Editeaza/Sterge PDF Print Email
 
PDF
Editeaza/Sterge Editeaza/Sterge  Print Email
 
Doriti sa cumparati, sa vindeti sau sa inchiriati proprietati in Chicago si Suburbii? Vizitati websiturile mele: www.chicago-homes.net si www.lumi.listingbook.com. Pe acest situri puteti cauta proprietati pe MLS ca si un agent, websiturile va vor da acces free la toate proprietatile de pe market.

Specializarea mea este in proprietati luate de banci sau in procesul de foreclosure. Pentru orice sfat in legatura cu achizitionarea unei asemenea proprietati sau vanzarea unei proprietati in short-sale va rog sa ma contactati.

Pentru cumparatori care sunt in market acum va reamintesc: creditul de $8000 expira la sfarsitul lunii Aprilie. Daca nu a-ti detinut o proprietate in numele dumneavoastra in ultimii trei ani va calificati pentru acest credit. Si persoanele care au avut proprietati dar nu au locuit in ele, si le-au avut inchiriate pentru ultimii trei ani se pot califica pentru acest credit daca indeplinesc anumite conditii.

Si cumparatorii care au proprietati si au locuit in casa cel putin 5 ani si cumpara o alta proprietate in care planuiesc sa se mute se califica la un credit de $6500.

Pentru vanzatorii care planuiesc sa vanda in short sale, in Aprilie 5, Administratia Obama a dat o lege prin care vanzatorii care incep short selluri dupa aceasta data vor primi $1500 pentru relocare pentru ca or sa vanda proprietatea prin short sale si nu o lasa la foreclosure.

Pentru mai multe informatii despre cupararea sau vanzarea de proprietati va rog sa ma contactati la informatiile urmatoare:

Luminita Ispas
Century 21 SGR
Cell: 773-392-2906
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.chicago-homes.net
www.lumi.listingbook.com

Va multumesc!