Pe 15 decembrie 2007, la sediul lor de la 2408 N. Kedzie in Chicago, Round Table Society va organiza a patra editie a Sarbatorii Craciunului. Cu aceasta ocazie, intr-un cadru festiv, presedintele RTS va acorda cele doua burse studentesti SMARTS (Student Merit Awards by Round Table Society) de cate $1000.

Selectia studentilor lor bazeaza pe 2 criterii de baza: rezultate excelente la studii si situatia financiara. Studentii trebuie sa fie de origine romana si sa fie inscrisi intr-o institutie de invatamant superior din Chicago.

Pentru a se inscrie la selectie, studentul aspirant va trebui sa prezinte urmatoarele:

* Un eseu de o pagina cu marginile de un inci, scris cu caracter de 12 puncte, in care sa arate de ce crede el/ea ca merita sa devina recipientul acestei burse

* Copii curente dupa fisa de rezultate scolare oficiale de la scoala unde este inscris (media generala minima este 3 din 4, respectiv 8 intr-un sistem de notare pana la 10)

* Scrisori de recomandare (preferabil de la un profesor)

* Curriculum Vitae

* Dovezi de situatie materiala: copie dupa impozitul din anul precedent sau alte documente care sa dovedeasca starea materiala

Cererile incomplete, insuficient documentate sau care au ajuns cu intarziere nu se vor lua in considerare. Documentele trebuie sa ajunga la Round Table Society cel tarziu pana pe data de 10 decembrie 2007 (pot fi trimise prin posta, aduse personal sau trimise prin email).

Trimiteti dosarele prin posta la adresa:

SMARTS Scholarship Program
Round Table Society NFP
2408 N. Kedzie Ave.
Chicago, IL 60647

Cererile pot fi trimise prin fax la (773) 276-8899, ori prin e-mail cu atasamentele respective la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Aceasta adresa este protejata impotriva robotilor spam, Javascript trebuie sa fie functional pentru a o vedea

Pentru mai multe informatii vizitati www.roundtablesociety.org sau
trimiteti intrebarile la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Aceasta adresa este protejata impotriva robotilor spam, Javascript trebuie sa fie functional pentru a o vedea. Va rugam nu sunati la telefonul listat pe website-ul RTS.