Pentru cei care au terminat cursuri de income tax la HR Block, Liberty Tax, etc si nu vi s-a raspuns la unele intrebari ( sau nu v-a invatat cum se prepara, nu ati inteles, etc  ), precum si pentru cei fara cunostinte in domeniu sau care au nelamuriri la care nimeni nu le-a raspuns,  dorim sa organizam un free seminar in limba romana la sediul agentiei noastre pe Montrose ave cu Pulaski ave .

Am avut solicitari pt un astfel de seminar de la client satisfacuti nu doar cu serviciile noastre de income tax , dar si cu lamuririle aduse ( care nu le-au primit in trecut de la alti preparatori ) . Totodata, am realizat ca multe pesoane nu inteleg care este rostul taxelor si nimeni nu a avut timp sa le explice legile de baza pentru ca fiecare sa se pregateasca adecvat pentru perioada Ianuarie- Aprilie cand se face calculul taxelor si sa isi aleaga preparatorul  cu confidenta , sa il intrebe despre drepturie si benefiturile pe care are dreptul sa le obtina , mai ales ca annual guvernul scoate noi amendamente.

Deoarece timpul nostru este f limitat , dorim sa grupam mai multe persoane intr-o zi / ora convenabila pt toata lumea.

Ne cerem scuze in avans ca nu am putut acomoda toate persoanele interesate la primul seminar.

PENTRU URMATORUL VA RUGAM EMAIL LA This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. CU DATELE DE CONTACT SI ORELE / ZILELE DISPONIBILE PENTRU A ORGANIZA DATA SI ORA CURSURILOR IN FUNCTIE DE ORARUL DUMNEAVOASTRA.