Numele meu este Aurel si momentan locuiesc in Pitesti (ro). Spun "momentan", deoarece locuiesc cu chirie impreuna cu sotia si cei 2 copii ai nostri.
Povestea noastra nu este una chiar fericita si de vreo 2 ani tot incercam sa cautam solutii pt emigrare, insa din pacate pragul cel mai important este acela ca nu cred ca vom avea suficienti bani (cei pe care ni-i vor solicita pentru prima perioada tampon...). Motivele pentru care am vrea sa emigram, sunt de asemenea foarte multe, dar voi incerca sa nu va plictisesc cu prea multe detalii, decat daca imi veti raspunde si daca veti dori sa ne oferiti sprijin.
Nu avem pe nimeni in SUA si de aceea, tot ce sper este ca cineva sa ne poata ajuta, cautam persoane dispuse sa ne ajute cu o declaratie AOS (Affidavit of Support), care ne va ajuta foarte mult la acordarea vizei SUA.
Bine-'nteles ca nu voi astepta ajutor financiar sau chiar gazduire; ideea principala e sa ajung acolo, iar apoi nu voi avea liniste pana ce nu voi ajunge "pe picioarele mele".
Si noi, ca si multi alti romani, ne-am inscris in programul "loteria vizelor", iar mai departe nu ne ramane decat sa speram ca vom castiga si lucrul cel mai important >>> ca vom gasi si noi pana la urma pe cineva, care sa ne poata oferi ajutorul necesar si suficient pentru a ajunge in US.

Dumnezeu sa ii ajute pe toti romanii !

P.S. Astept raspunsuri si pe adresa de mail la "This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it."