Romania se tot chinuie sa scoata vizele pt america. Dar nu reuseste. de ce? pai f simplu pt ca sunt f multi respinsi . rata de respinsi prea mare. De ce? pt ca romanul nu se informeaza, vrea sa ajunga in sua cu orice pretz. mai apare unul dinasta de zice ca ajuta el sa se obtina viza de turist  si uite asa romanasii merg la ambasada sa dea banii degeaba si sa fie refuzatzi. Deci treaba e simpla: dac esti tanar, nu prea reusesti sa iei viza asta de turist si nu faci altceva decat sa ti Romania pe loc cu treaba cu scosul vizelor .
citeste articolul asta http://www.roinsua.com/content/view/57/55/

Iar cel mai important lucru este ca sa ziceam ca ai mancat ceva cand ai fost mic si o sa primesti viza. O sa te bucuri etc, insa o dat ajuns in sua o sa plangi ca nu poti sa faci nimic, ca nu ai ss number . nu carnet de conducere, nu cont in banca, nu job. Decat ca ospatar , cosntructii sau babysitter, cleaning. Atat.

Lasand la o parte ca, credeti-ma nu sunt caini cu covrigi in coada aici. Insa e totusi mai ok ca Romania (atata timp cat esti tanar ,sanatos si bun de munca).

Deci informati-va si incercatzi sa nu plecatzi cu stangul la ambasada, ca o data refuzat a doua oara o sa fie mai greu sa mai iei viza indiferent pt ce viza o sa aplici. ( Deci plecatzi din prima sa luatzi viza , nu mergeti la noroc ).