Biroul nostru va ofera in timp util si la cel mai avantajos raport calitate/pret, toate serviciile intr-un singur loc:

1.      Traduceri documente EN-RO-EN (acte de studii, acte de stare civila, petitii, hotarari ale instantelor, etc.). Ne puteti trimite documentele prin email sau prin curier. Dupa ce le traducem, vi le retransmitem in format electronic sau prin curier. 

2.      Redactare/notarizare/apostilare documente: procuri (mostenire, banca, pensie, intretinere, alocatie minori, calatorie minor, etc.), declaratii si alte asemenea acte in limba Engleza si Romana.

3.   Consultatii juridice gratuite si redactare actiuni (divorturi, mosteniri, retrocedari, pensie, etc.)  pentru institutiile si instantele din Romania, cu privire la orice problema de drept civil, penal, comercial, in conformitate cu legea romana. In colaborare cu Cabinetul de avocatura din Bucuresti “Turlescu Lavinia Elena” si alte cabinete de avocatura, va putem reprezenta in  fata oricarei institutii/autoritati/instante din Romania, spre rezolvarea oricarei probleme.

4.      Cele mai ieftine bilete de avion spre destinațiile tale preferate, doar cu JK Travel http://jktravelntours.com/. Zboruri internaționale. Vacante si excursii in grup, inclusiv pelerinaje.

Actele notariale solicitate biroului nostru, pot fi indeplinite si in afara sediului notarial, prin deplasarea notarului public, daca persoana in cauza nu se poate deplasa la biroul notarial, din motive obiective (sanatate, etc.), pe baza unei cereri si cu o programare prealabila.

Simplu, rapid si eficient!

Persoana de contact:  Lavinia Vladu

                                         Tel: 773-501-4236                  

 

                                     E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.