Nume: SECELEANU  ALEXANDRU  DAN

Zi nastere: 10-04-1978   BRASOV

Adresa: str.Petuniei bl.22 sc.c ap.6 CODLEA Jud. BRASOV  ROMANIA

Scaun cu rotile

www.levousa.com, reprezentant

STEFFEN  TISKUS

adresa:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

tel: (847) 722-4916

fax: (847) 642-1374

 

In vara anului 2004, Alexandru Seceleanu, un tinar atletic in virsta de 26 de ani, a fost in vacanta la mare in statiunea Mamaia din Romania. Intr-o zi trista zi de iulie a acelui an, Alexandru a sarit intr-o piscina si si-a fracturat maduva osoasa la nivelul vertebrelor C4-C5-C6. Ca rezultat al acestui traumatism, Alexandru a devenit cvadruplegic. El a suferit o pierdere motorie si senzoriala totala de la git in jos si nu este capabil de a-si misca sau simti corpul sau membrele.

Situatia lui Alexandru necesita asistenta totala. De la a fi hranit, schimbat, pina la a avea lacrimile sterse de pe fata, Alexandru este complet dependent de ingrijirea acordata de mama sa, Maria. Tatal sau a suferit un atac the cord si a decedat subit un an si jumatate in urma. Mama lui Alexandru il ridica si il pune in caruciorul cu rotile, il muta in pat sau pe scaunul din masina, si incearca sa ii satisfaca toate nevoile asa cum poate mai bine. Alexandru si mama sa locuiesc in Romania, un loc unde toata ingrijirea necesara unui handicapat este plasata pe umerii familiei.

Pina in prezent, Alexandru a trait sase ani ca cvadruplegic. Situatia lui implica mult mai mult decit imobilitate. Alexandru sufera de infectii cronice, dar si de probleme circulatorii si intestinale. Unele din aceste conditii ar putea fi ameliorate daca ar putea beneficia de folosirea tipului special de scaun cu rotile Levo Combi.

Special proiectat pentru persoane cu pierdere severa a mobilitatii, acest tip special de scaun cu rotile furnizeaza support si faciliteaza o stare de sanatate si calitate a vietii mai bune. In afara de a elimina starile de presiune si de a imbunatati circulatia si respiratia, de a inlatura complicatiile intestinale si cele ale vezicii urinare, acest scaun cu rotile o va ajuta foarte mult pe Maria in ingrijirea fiului sau.

 

De exemplu, datorita posibilitatilor de inclinare ale acestui scaun, mama sa ar putea sa il mute mult mai usor in si din pat, precum si sa il ajute in rutina lui zilnica.

Alexandru si mama sa nu si-ar putea permite vreodata sa cumpere acest tip special de scaun cu rotile. Totusi, un grup de romani-americani care a auzit de ruga lui Alexandru ar vrea sa ii transforme visul in realitate. Ei spera ca si dumneavoastra sa-l puteti ajuta. Orice donatie, indiferent de marime, este bine venita. 100% din toate donatiile vor fi folosite direct pentru cumpararea acestui scaun cu rotile, cumparare care va fi coordonata de catre cabinetul doamnei doctor Ana Gavrilovici. Va multumim in avans pentru implicarea dumneavoastra!


Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati cabinetul doamnei doctor Gavrilovici la numarul de telefon (847)568-1500.

Adresa pentru donatii:

Ana Gavrilovici MD Memo: Alexandru Seceleanu
6400 N. Keating Ave, Lincolnwood, Il. 60712