Romanca arestata la Chicago pentru furtul unei ambulante

Joi, 30 Aprilie 2009, ora 06:55

Micsoreaza fontul     Mareste fontul

Romanca arestata la Chicago pentru furtul unei ambulante var img_set = [{'caption':'Romanca arestata la Chicago pentru furtul unei ambulante', 'url':'http://www.ziare.com/index.php?module=AmvcPopup&action=listResurseMedia&resource=892986','width':'500','height':'500'}];

var _ads_zoneid = 51; document.write("<"+"script "+"type=\'text/javascript\' src=\'http://ads.okazii.ro/content/"+_ads_zoneid+"/js?"+ client_info+"\'><"+"/"+"script>");
O tanara de origine romana a fost arestata luni la Chicago pentru furtul unei ambulante a municipalitatii din fata unui spital din suburbia Park Ridge.

Estera Bulbucan, in varsta de 25 de ani, a fost prinsa de politisti la numai cateva ore de la comiterea furtului, in apropiere de renumitul Millenium Park din centrul orasului Chicago, informeaza Romanian Global News.

Initial, o patrula de politie a incercat sa legitimeze o tanara ce se afla, in mod neasteptat, la volanul unei ambulante. In acel moment, femeia a calcat acceleratia, a intrat cu ambulanta in parc si a facut cateva rotocoale cu masina pe gazon distrugandu-l, a declarat ofiterul de politie pentru relatii cu media al Politiei din Chicago, Laura Kubiak.

Abia dupa ce au reusit sa o opreasca si sa o legitimeze, politistii au constatat ca romanca furase masina respectiva. Ulterior, s-a aflat ca soferii ambulantei lasasera vehicolul cu motorul BLOCKEDit in fata intrarii principale pentru urgente a Spitalului Advocate Lutheran General din Park Ridge iar cand s-au intors, 45 de minute mai tarziu, nu o mai gasisera.

Estera Bulbucan a fost acuzata de furt calificat si de distrugerea proprietatii municipale.

Fratele ei, Flavius, a incercat sa gaseasca circumstante atenuante pentru gestul tinerei, declarand ca aceasta trece printr-o perioada foarte grea cauzata de lupta pentru custodia copilului dusa cu tatal acestuia si ca si-a pierdut locul de munca iar masina pe care si-a cumparat-o de curand a fost luata inapoi de banca unde avea credite.