Asadar, PSD-ul a cistigat alegerile in Romania! "Felicitari" osenilor, moldovenilor si tuturor celorlalti tzopirlani care i-au adus la putere. Am ajuns ca in bancuri: asta ne mai lipsea! O sa se intoarca vremurile de "haiducie" 1990-96 si 2000-2004. Tot ce ne-ar lipsi e Becali ca purtator de cuvint al guvernului si un osean (mirosind a transpiratie, asa cum le sade lor bine) sef la justitie sau interne!

Cel mai interesant e daca va iesi Ana Birchall. Daca asa va fi, atunci propun tuturor celor care au votat-o sa isi puna cite un clopot de git si sa se mute in grajduri! Pai de ce dracu am plecat noi din tara si ne rupem oasele p-aici? Nu din cauza PSD-ului si tilhariilor amicilor Anei?
 Nu va amintiti atmosfera aia sufocanta, cind nu se putea face nimic fara pile, cind trebuia sa dai spaga si ca sa respiri? Nu va amintiti cum ne indemna Nastase sa ii numaram ouale? Nu va amintiti cum prostanacul (Geoana) isi schimba orientarile politice de la o luna la alta (ba era capitalismul bun, ba socialismul, etc.)?

Daca iese Ana Birchall, se confirma faptul ca cei care au votat-o din diaspora sunt niste dobitoci!

Ura!