Am fost vecin cu Guset 10 ani de zile inainte de a veni in state, si vreau sa fac tot ce pot pentru a-l ajuta. Daca doriti sa participati, donatii la Chicago puteti face la:

  • Ionut Guset, 773.988.7240
  • Mihai Lehene, 773.289.8696

Banii vor fi transferati intr-unul din conturile de mai jos. Daca puteti, va rugam sa ne contactati cat mai repede, starea lui Ghita este foarte grava.

Va multumesc, Mihai Lehene



Gheorghe Guşet (40 de ani), atletul cu care se confundă aruncarea greutăţii din România, se află într-o stare gravă, necesitând un transplant urgent de rinichi pentru a mai putea trăi. După ce ProSport a prezentat săptămâna trecută suferinţa „Uriaşului din Carpaţi“, care încearcă să amâne cât mai mult efectuarea dializei, rinichii săi fiind în prezent afectaţi 100%, mai mulţi campioni din atletismul românesc, dar şi foşti colegi şi-au exprimat intenţia de a-l susţine financiar, contactându-ne la redacţie.

„Ghiţă a fost şi este un tip extraordinar. E groaznic prin ce trece acum şi vrem să-l ajutăm. Am vorbit între noi şi îi vom vira sume în cont pentru că ştim că tratamentul necesită mulţi bani”, ne-a declarat un personaj important din atletismul românesc, care, ca şi alţii, a dorit să-şi păstreze anonimatul. „Oricum, va descoperi cine se gândeşte la el atunci când se va uita în cont”, a spus un alt prieten al recordmanului naţional (21,04 m). Guşet a slăbit 26 de kilograme în ultimele luni, cântărind acum 118, şi aşteaptă în orice moment un semn de la Spitalul de Urologie şi Transplant din Cluj, care să anunţe apariţia unui donator compatibil aflat în moarte clinică. În timp ce în Europa există acordul prezumat, în România nu se regăsește. Acesta presupune ca orice persoană decedată în spital să devină un potențial donator.

  

"Îmi pun toate speranțele în echipa minunată, condusă de prof.dr. Mihai Lucan de la spitalul din Cluj" - Gheorghe Gușet, fost atlet

GUŞET GHEORGHE CĂLIN
CONT LEI - BCR - ZALĂU
COD IBAN RO25RNCB0318024673120001

GUŞET GHEORGHE CĂLIN
CONT EURO - RAIFFEISEN BANK - ZALĂU
RO62RZBR0000060006783263


Gheorge Guset, Cititi aceasta stire in prosport