Romanul este las dar este si prost? Eu va spun ca lohan m-a angajat si nu m-a platit si voi tot pe mine ma injurati pentru ca "nu vorbesc regulamentar?" Zicea unul mai jos ca "apartin la spital de nebuni," si "sa ajungi in inchisoare." De ce? Pentru ca am asteptat pe lohan sa ma plateasca 2 luni si pe urma i-am dat optiunea macar sa plateasca materialele ($455, chimicale folosite in cladire)?


In ciuda limbajului meu, nu am inselat pe nimeni aici ori acasa. Nu exista om sa ma poata acuza de ceva, in afara de lohanezii astia care te angajeaza si cind e timpul sa te plateasca, te da in judecata. Au dat 26 de fraieri pina acuma, printre care si eu si o sa mai dea cit timp nu vi se face sila si ura de fiintele astea ordinare. Dar credincioase hahaha ca da $500 pe luna la biserica si asta conteaza, nu? Si ceausescu dadea bani la patriarhie (nu stiti pentru ca popa nu va predica asa ceva ca nu era prost hahaha).


Nu am facut nimic din care sa imi fie rusine deci...vai de mamele voastre astia care ii dati cu "domnii lohan" pentru ca domnii astia lohan o sa va puna capra si cine nu crede, uite aici exemplu:

Era unul, george nicolaie care a tinut parte lui lohan. Imi trimite lohan oferta de pace in care imi cereau sa nu dau in judecata pe george asta nicolaie, si am inteles si mi-a placut-isi aparau aliatul si asta e normal. Dar, surprise, citeva luni mai tirziu cind au dat de greu si le-am zis ca ne vedem in court pina in 2100 daca trebuie...mi-au trimis alta oferta de pace, de data asta fara sa mai imi ceara sa nu il dau in judecata pe george asta nicolaie. I-am trimis intrebare avocatei lui lohan sa imi explice ce s-a intimplat? Si-au abandonat aliatul? Stiti ce mi-au raspuns? "Da-l in judecata daca vrei, nu avem nimic de-aface cu el" hahaha. Asta-i caracterul lui lohan fraieriilor-va arunca ca pe masele daca au impresia ca fac vreun ban. L-au abandonat pe george nicolaie pentru $4000 pe care bineinteles ca nu le-am dat ca nu am timpit la cap sa incurajez hotia cu cash. Asta este "domnii lohan" crestini si nesimtiti.


Deci povestea e simpla: scirbele ma plimba prin tribunal sa ma invete minte alta data sa mai fluier in biserica (si imi trimite odata pe luna oferta de pace cica sa le dau citeva mii de dolari si ma lasa in pace hahahaha) si prostii stau pe margine si ii da cu "asa ii trebuie cristosii si parastasii lui, cum indrasneste el sa ne critice un membru marcant al comunitatii? Cu asa membrii...o sa va ia dracu pe toti.  Parerea mea, nu trebuie sa faceti spume hahaha.