Eu va tot spun de vreun an ca Lohanezii astia (Lohan Windows, Lily's Bridal & Gifts, Lohan Realty, Liliana Lohan) au spume pe ei si fac afaceri ca la ei in oash. Nu ma credeti ca ce, doar nu sunteti prosti sa credeti ca milionarii aia ar fi niste oameni de nimic...(care mai da si $500 pe luna la biserica nasterea domnului...) Uitati aici lista alora pe care i-au dat in judecata lohanezii nostrii in ultimii 6 anishori:


In 2002 Alex Kiwerski



in
2004 Aztec Janitorial (Sept) si Galea Ioan (Oct, a Romanian).



In
2005 SG Enterprises (Nov) si Perez Eustergia (Dec).



In
2006 Famous Home Furniture, BMW North America, Petrov Borzak si
Pinos Construction (April), Zivkovic Development si White Jeff
(May), Moraru Tibi (a Romanian) si Vilanueva Susana (June), Vanciu
Nicu (a Romanian) in (July), APM Glass Machine (Sept) si Lamaj
Bezmik and Tohatan Lidia (Romanian) (Nov). Total: 12
procese!



In
2007 Kaminski Roman (March).



In
2008  Spidermax Pest Control, (January) si pe Domus
Construction, Parkway Bank, Republik Bank si Zissu Pavel (toti in April).


Morala? Daca faceti afaceri cu astia fiti cu ochii in patru, mai ales daca aveti companie de prestat servicii... ca tactica lohaneza contra mea a fost "il angajam, nu il platim si daca face git il dam in judecata." Si m-au dat hahaha. Vreau sa stie tot romanul ce scirbele alea la Romanian Tribune nu publica pentru ca aia sunt si ei crestini si nu se poate ca un pagin ca mine sa aiba dreptate in conflictul cu lohaneza aia sfinta, ce mama dracului.


O sa ii vedeti, milogi, la Taste of Romania. Intrebatii despre ce spun eu aici daca este adevarat sau nu. (Dar nu va dati numele ca va da infectii astia si pe voi in judecata). 

Urmatoarea infatisare la judecator in cazul meu este pe August 27 la 10 dimineata. Nu imi este frica: de ce aflu mai multe despre lohanezii astia ordinari, de ce sunt uimit ca nu li s-a infundat pina acuma. Le da cineva cumva stingerea cumva...nici nu imi fac griji. Doar draci, ca trebuie sa pied timp sa ma explic la judecator de ce ii bag in mortii masii pe aia de m-au angajat si nu m-au platit!   Lohaneziilor...ce noroc aveti voi ca ziarul si televiziunea din chicago sunt sclavi cu biblii intre picioare...